reklama
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Witam mamy po długiej nieobecności. U nas remont, praca, szkola i grzyby w lesie, czyli brak czasu na forum.
Jestem prawie w 17tc, bedzie wymarzony synek. Test pappy i usg super. Szczęście mnie rozpiera i po mału chwalimy się najbliższym.
Dr Bielasik wyznaczył mi cięcie na max 20luty (termin 21marzec) , to 4ciaza-4 cesarka i 4 cholestaza. Także synek będzie ok 2kg/40cm. Narazie o tym nie myślę, bo czuje się dobrze, ale niepokój gdzieś w tyle głowy jest. Dzidziuś juz sie rusza i nareszcie coś widać spod bluzki. Trzeba szukać większej garderoby.
A jak u Was? Wszystkie dotrwalysmy w dwupakach?
Jestem prawie w 17tc, bedzie wymarzony synek. Test pappy i usg super. Szczęście mnie rozpiera i po mału chwalimy się najbliższym.
Dr Bielasik wyznaczył mi cięcie na max 20luty (termin 21marzec) , to 4ciaza-4 cesarka i 4 cholestaza. Także synek będzie ok 2kg/40cm. Narazie o tym nie myślę, bo czuje się dobrze, ale niepokój gdzieś w tyle głowy jest. Dzidziuś juz sie rusza i nareszcie coś widać spod bluzki. Trzeba szukać większej garderoby.
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
ja jestem chętnaDziewczyny jak pewnie wiecie powstał wątek prywatny. Jeżeli z jakiegoś powodu ktoś został pominięty dajcie proszę znać
Zależy mi na przejrzystej i fajnej atmosferze dlatego walcie do mnie śmiało
Jeszcze nie wiem do końca jak działa forum od strony technicznej ale czekam na odpowiedź ze strony admina BB i zaginione duszyczki będą dodawane.
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Cześć, jeszcze nie, ale pilnuje się co jem. Jem lekko, waga leci w dół, dużo spaceruje po lesie na grzybach , robie badania krwi. Cholestaze mam znowu zapewnioną i cięcie min miesiąc wcześniej.Hej była tu mama z cholestazą ale zapomniałam nicku. Czy masz już jakieś objawy ?
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
ja nie, bo mam 4tą cesarkę, ale warto chodzić od polowkiwegoDziewczyny planujecie chodzic do szkoły rodzenia (stacjonarnej)? Od którego tygodnia najlepiej?
Ja tez chetnaJa poproszę
Pettitbelle
Fanka BB :)
A jakie ast alt już masz ? Ja jeszcze objawów tez nie mam ale lekarz kazał już trzymać dietę. Nie wiem do końca czy u mnie dobrze rozpoznali te chorobę bo urodziłam normalnie w 40 tyg a ast i alt pod koniec ciąży miałam tylko dwa razy podwyższoneCześć, jeszcze nie, ale pilnuje się co jem. Jem lekko, waga leci w dół, dużo spaceruje po lesie na grzybach , robie badania krwi. Cholestaze mam znowu zapewnioną i cięcie min miesiąc wcześniej.
hEJ
oj tak to superowy czas.Dzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie co nie zmienia faktu ze nie mogę się doczekać
ja nie, to moje 3 dziecko więc no raczej nie potrzebuję.Dziewczyny planujecie chodzic do szkoły rodzenia (stacjonarnej)? Od którego tygodnia najlepiej?
czemu tak wcześnie cięcie?Witam mamy po długiej nieobecności. U nas remont, praca, szkola i grzyby w lesie, czyli brak czasu na forum.
reklama
Lake882
Fanka BB :)
Chodziłam do szkoły rodzenia w 1 ciąży. Było to ok 30 tc. Całego kursu nie skończyłam bo urodziłam teraz 3 ciąża wiec nie widzę potrzeby iść do szkoły rodzenia ale pamiętam że warto iść. Ja lubiłam te zajęcia i dużo wyniosłam z tego kursuDziewczyny planujecie chodzic do szkoły rodzenia (stacjonarnej)? Od którego tygodnia najlepiej?