kasiunia88
Zaciekawiona BB
Dziękuję, raz jest lepiej a raz gorzejHej a jak się czujesz ? Robiłaś ten posiew ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, raz jest lepiej a raz gorzejHej a jak się czujesz ? Robiłaś ten posiew ?
Bo choruje na cukrzycę od kilku lat i nadciśnienie.A dlaczego diabetolog?
Temat zamknięty, usg poprawioneBardziej chyba stresuje mnie to, że nikt na to nie zwrócił uwagi![]()
Trzymam mocno kciukiA ja dziś musiałam założyć holtera ciśnieniowego. U położnej ciśnienie 140/100 no i lekarz kazał to zbadaćwięc noc nieprzespana
![]()
Wiesz co podchodzę do tego właśnie na spokojnieTrzymam mocno kciukija na nadciśnienie choruję od 20 lat już więc spokojnie da się z tym żyć
po prostu na spokojniej. Postaraj się zrelaksować i myśleć że to tylko jednorazowa akcja
![]()
A cukrzycę masz ciążową czy normalna? Jak leczą Twoją cukrzycę jak jesteś w ciąży?Bo choruje na cukrzycę od kilku lat i nadciśnienie.
Świetne wieści.Hej dziewczyny,
Ja właśnie wróciłam z USG prenatalnegoWszystko wygląda bardzo dobrze, bobas rośnie i jest dobrym tancerzem bo nie chciał się dać zmierzyć,trzeba było trochę powalczyć
Szczerze muszę przyznać, że trafiłam na mało przyjemnego lekarza.. niby wszystko opowiadał co widzi, co jest co.. ale sam z siebie nie dał takiego poczucia że wszystko ok. Dopiero jak zaczęłam dopytywać to mi powiedział, że wszystko wygląda dobrze. Gdyby nie to, że mam już NIFTY za sobą to wyszłabym załamana..
Strasznie nie lubię kiedy muszę szukać potwierdzenia u lekarza, że wszystko wygląda dobrze
Tak czy inaczej cieszę się, że na koniec usłyszałam, że bobas jest zdrowy i wszystko wygląda prawidłowo.
Teraz trzymam kciuki za Was!![]()
czekamy na wieści.@Kasia.dobry, ojejku to się dzisiaj nachodzisz. Ciekawe, czy chociaż przeprosi za zamieszanie. W końcu to Twój czas.
Ja mam wizytę na 16-tą, ale już się stresuję i odliczam godziny.![]()
Kasia i co bierzesz na nadciśnienie? Ja mam póki co Dopegyt, ale w dwóch poprzednich ciążach mogłam go łykać jak cukierki i zbytnio mi ciśnienia nie obniżał... W ogóle to mamy podobny pakiet choróbTrzymam mocno kciukija na nadciśnienie choruję od 20 lat już więc spokojnie da się z tym żyć
po prostu na spokojniej. Postaraj się zrelaksować i myśleć że to tylko jednorazowa akcja
![]()