Pettitbelle
Fanka BB :)
A robili wam lekarze może cytologię ? W poprzedniej ciąży miałam od razu zrobiona a teraz nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam na początku roku robioną, więc mam spokój narazie.A robili wam lekarze może cytologię ? W poprzedniej ciąży miałam od razu zrobiona a teraz nie
ja mam mieć teraz na kolejnej wizycie razem z usg piersiA robili wam lekarze może cytologię ? W poprzedniej ciąży miałam od razu zrobiona a teraz nie
Tak, tak wiem dokładnie jak to działa. USG jest w każdej ciąży takie samo, tutaj dochodzi test z krwi i właśnie nad nim sie wacham.Jeśli mieszkasz w Polsce to dla kobiet powyżej 35 roku życia badanie prenatalne czyli usg+pappa jest za darmo. Więc zdecydowanie lepiej zrobić. Nawet jeśli nie chcesz przywiązywać wagi do wyniku krwi, to chociaż lekarz zrobi dokładne pomiary na usg Zrobisz jak zechcesz, ale uważam, że lepiej zrobić
Tak, mi robil. Ale ja mam serio świetnego ginekologa od ciąży. Zawsze wszystkiego pilnuje, daje wszystkie badania. Jest dokładny i skrupulatny.A robili wam lekarze może cytologię ? W poprzedniej ciąży miałam od razu zrobiona a teraz nie
Jak dla mnie bardzo dobra morfologia. Owszem niewielka wahnięcia w rozmazie leukocytarnym, co jest normalne w ciążyWizyta 25 sierpnia oczywiście jak na złość nie wbiły mi tsh a prosiłam zeby nie zapomniała :/ wklejam foto
Ja również miałam robiona cytologię. W marcu przed poronieniem i teraz w zeszły czwartekA robili wam lekarze może cytologię ? W poprzedniej ciąży miałam od razu zrobiona a teraz nie
Oby to nie było toDziękuję Biorę prenatal uno tylko, infekcji zadnej nie mam ale czekam an wynik boleriozy bo ugryzl mnie kleszcz miesiac temu :<
Miałam robiona końcem marca przed szpitalem wiec nie robiono mi w ciążyA robili wam lekarze może cytologię ? W poprzedniej ciąży miałam od razu zrobiona a teraz nie
nieee nic wlasnie, chociaz jestem bardzo slaba, mam duzo zmartwien i stresu, dodatkowo praca + 15 miesieczny maluch, ktory wazy 12 kg i widzi tylko mnie, wiec czasem nie mam kiedy zjesc, maz duzo pracuje.Oby to nie było to
A nie byłaś przeziębiona choćby lekko niedawno?