Jeenny
Fanka BB :)
oj ja też steki i tatary kochamJestem mięsna, stejki, tatary, burgery
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja też steki i tatary kochamJestem mięsna, stejki, tatary, burgery
Ja też BYŁAM mięsna... moje ulubione słodycze to kabanosy i salami ale niestety teraz mięso, szczególnie kiełbaski z grilla/smażone strasznie mi śmierdzą i od tego zapachu mi niedobrze. Na początku ciąży mąż kupił mi 2 paczuszki kabanosów i sam je zjadł, bo nie mogłam nawet na nie patrzeć. Jak już otrząsnął się z szoku, że po kilku dniach paczuszki nadal nie otwarte to się śmiał, ze ktoś mu żonę popsułJestem mięsna, stejki, tatary, burgery
gratuluje!Dziękuje za gratulacje jeszcze w to nie wierze, cieszę się przeogromnie
To była moja pierwsza wizyta, wg om 7+0, wg usg 6+5. Lekarz powiedział ze maluchy są książkowe, rosną równo, serduszka biją ładnie
Też tak mam z zachciankami... Po otwarciu czar pryska ...Wczoraj mój mąż zrobił zakupy godne męża ciężarnej żony kinder bueno, żelki, delicje, czekolada, paczek i pół kg śledzi bo mialam ochotę. Szkoda tylko ze jak je otworzyłam to od razu mnie cofnęło. Mam zachcianki na chwile a potem zaraz mi przechodzi zanim jedzenie zdazy dojechać do domu
Też zawsze byłam team mięskoJestem mięsna, stejki, tatary, burgery
dlatego mój mąż mówi że wszelkie posiłki planujemy co najwyżej na godzinę przed, bo może się to szybko zmienićTeż tak mam z zachciankami... Po otwarciu czar pryska ...
Ja miałam w kształcie litery C, naprawdę bardzo dobrze mi się spało, później też używałam jako poduszki do karmienia. A co do firmy czy coś to już nie pamiętam bo to 5 lat temu było i kupowałam na allegro.A jaka poduchę wybrałaś?