King@
Fanka BB :)
Jaka ładna data u mnie też 6 ale 06.09.216.06.2019
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka ładna data u mnie też 6 ale 06.09.216.06.2019
Właśnie najadłam się chrupek orzechowych i zaraz zrobie racuchyBasta z tym żarciem!!! bo się was czytać nie da
Tak, my używamy do tej pory, najpierw na niej w ciąży leżakowałam, później służyła do obkładania małego jak jeszcze nie był mobilny, a teraz jak czasem idę z nim na drzemkę to też się na niej układam. Ja mamą z firmy Bololo, polecam po jakimś 1,5 roku jest dalej sprężysta, zdejmuje tylko poszewkę do prania Link do: Poduchy C - Bololo - Poduszki dla Kobiet w CiążyPytanie do doświadczonych mamusiek
Czy warto inwestować w poduszkę do spania dla ciężarnych? Chodzi mi o te poduszki typu rogal (jakkolwiek się zwą ).
Jeżeli tak to czy macie coś godnego polecenia?
Sam tak zdecydowałJaka ładna data u mnie też 6 ale 06.09.21
ZjadłabymAaaa i zapomniałam, dziś z kolei mam ochotę na bigos
Jaki mały człowieczek ja ma za 1,5h już brzuch się odzywa czyli stres narastaDziewczyny miałam dziś wizytę, termin w końcu jak z miesiączki, na poprzedniej wizycie była ciąża młodsza. Maluszek ma 5,6 cm pięknie rośnie, słyszałam dziś serduszko 167
Na razie to się patrzy na tzw. Wyrostki płciowe ( pod jakim kątem są ułożone).Jejku ale szybciutko no super
Myśle, że jak już coś tam zobaczyła to chyba już nie zniknie chyba że to nie było to
Jak chłopak to będziesz w drugim trymestrze wyglądać jak miss
Ale duży bobas! To Ty lutowa jesteś a nie marcowaDziewczyny miałam dziś wizytę, termin w końcu jak z miesiączki, na poprzedniej wizycie była ciąża młodsza. Maluszek ma 5,6 cm pięknie rośnie, słyszałam dziś serduszko 167
W sumie tak. Wcześniej wg usg ciaza była 2 tyg młodsza, a po dzisiejszych badaniach zgadza się z @Na razie to się patrzy na tzw. Wyrostki płciowe ( pod jakim kątem są ułożone).
Ale duży bobas! To Ty lutowa jesteś a nie marcowa