reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ja czekam właśnie pod gabinetem, 2 wizyta ale stres jeszcze większy :(
Daj znać ! Ja się tez okropnie stresuje przed czwartkiem przez te wszystkie infekcje moje i antybiotyk, już sobie tez wkręcam ze nie mam objawow ze coś nie tak, znowu dzisiaj umówiłam wizytę w luxmed i za chwile odwołałam.
Stary od razu po mnie widzi, że coś jest nie tak i mówi ze się mam uspokoić. 3 mam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! Wierze, ze będą już tylko dobre wieści ❤️

Dziewczyny zmieniam lekarza, tzn wracam na stare śmieci, do lekarza który prowadził ciąże z synem, chciałam od początku do niego, ale był na długim urlopie i 1 wizytę miałabym jutro 10 sierpnia w 9 tyg z racji, że jestem 11m po CC to wydawało mi się za późno i poszłam do kogoś innego, też spoko lekarz, ale no jakos psychicznie bezpieczniej będę się czuła w miejscu już znanym. Także tym sposobem zamiast wizyty 31.08 będę ja miała jutro, stresik już narasta 😎 jestem właśnie po badaniach z racji, że sporo miałam świeżych po ostatniej ciąży to odpadło mi trochę kosztów i zapaliłam jedyne 180zl, choć coś o jedno badanie za mało mi się wydaje chyba na żółtaczkę mi nie dał, ale to już jutro skonsultuje najwyżej dorobię jeszcze w tym tyg :)
Życzę powodzenia na wizytach :)
Mi jeszcze nie zlecono żadnych badan poza grupa krwi, morfologia, glukoza i mocz bo chodziłam do ginekologa który zajmuje się niepłodnością a dopiero w czw będę mieć u tego który ma prowadzić ciąże (wcześniej myślałam ze tamten będzie prowadził, ale poprowadził mnie tylko przez pierwsze wizyty).
Wiec chyba zrobie jutro świeży mocz, morfologię i glukozę i zobaczę co mi zleci- nie chce wychodzić przed szereg 😉
3 mam kciuki za jutrzejszą wizytę ! 😘

To może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
U nas to będzie ciężka przeprawa żeby coś wybrać 🙈

reklama
To może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
U nas to będzie ciężka przeprawa żeby coś wybrać 🙈
Dla dziewczynki nie będzie problemu u nas, bo podobają nam się podobne imiona czyli Pola, Mila, Sara, Klara. Kiedyś była tylko Marcelina, ale już odpadła z listy. A dla chłopca, to Tymek.

Do góry