reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

A z ciekawości robiłaś betę? Duże były wyniki jak tak?
robiłam, pierwsza ok 50, druga 108. Po trzech/czterech dniach zrobiłam z ciekawości raz i było ponad 1000. Ciężko mi powiedzieć czy to dużo, lek. powiedział tylko ze bardzo ładne przyrosty, więcej tego nie komentował ;)

reklama
reklama
A ja mam dzisiaj zgon totalny ...
Dzieci mi się pochorowały, boje 38.5 jedno katar, drugie ból gardła a ja czuję się jakby mnie walec przejechał 😔
Współczuję! Oby nie covid 🙄 Zdrowiejcie szybko!

No to dziewczyny usiadzcie.
Mam dwa serduszka ❤️❤️🥹
Wow 😍 Ja ja bym chciała takie wieści usłyszeć! Gratulacje! Rosnijcie zdrowo 🥰♥♥

W wolnej chwili Was nadrobię.

Mam szczęście do dwóch kresek na testach..
bo ten covidowy też wyszedł pozytywnie 🤦.
Najgorzej, że to pierwszy trymestr. Teraz cała ciąża w stresie 😭.
Mój synuś też chory. 😭
Biedna 🥺 Oby był łagodny przebieg choroby i bez powikłań. Szybkiego powrotu do formy!

Dziewczyny ja się żegnam serducho mojego groszka przestało bić, trzymajcie się wszystkie
O nie! 😩 Bardzo mi przykro! Jakbyś chciała porozmawiać to pisz tu lub na priv 🥺 Przechodzilam to niestety dwa razy 😞

Do góry