reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Mi z imionami cały czas się zmienia 🙂 Dla dziewczynki może Łucja, Ewa, Anastazja, a dla chłopca Mikołaj, Zachary, sama nie wiem jeszcze 🙂 Na pewno nie chce dac imienia z topowej piatki bo mam popularne imie i wydaje mi się, że jest więcej minusów niż plusów takiej popularności.

A ja nie mam pojęcia 🤣
Dla córki mieliśmy wybrane jeszcze przed ślubem, synek sam sobie wybrał bo nie potrafiliśmy się zdecydować i jak jechałam w samochodzie to pytałam go jak chce mieć na imię i mówiłam różne imiona i tylko jak usłyszał Staś tak szalał w brzuchu że nie umiałam autem jechać 🤣

To może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
U nas to będzie ciężka przeprawa żeby coś wybrać 🙈
U mnie konflikt występuje na polu imię dla dziewczynki: ja chcę Ulę, mąż Ige. To mu powiedziałam, że będzie w domu się mówiło Igula. Nie był zachwycony. Płeć męska otrzyma imię Cezary

Dziewczyny wszystko ok :* maluch rośnie, serduszko bije, ale znowu nie powiedziała mi ile, powiedziała tylko tak: " serduszko ładnie bije '' kazala mi odstawić duphaston :( boje się że będę plamiła... mówiła, że nie ma potrzeby żebym go przyjmowala... dala mi skierowanie na krew, pilne: toksoplazmoza IgG,Igm mam zrobic w tym tygodniu, we wtorek teleporada zeby omowic wynik, a resztę mam zrobić za 3 tygodnie bo kolejna wizyta za miesiąc... eh dlugooooo. Tez takie wytyczne dostałyście odnośnie badan ?

Załączniki

• 20220809_104908.jpg
    20220809_104908.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 72
reklama
Dziewczyny wszystko ok :* maluch rośnie, serduszko bije, ale znowu nie powiedziała mi ile, powiedziała tylko tak: " serduszko ładnie bije '' kazala mi odstawić duphaston :( boje się że będę plamiła... mówiła, że nie ma potrzeby żebym go przyjmowala... dala mi skierowanie na krew, pilne: toksoplazmoza IgG,Igm mam zrobic w tym tygodniu, we wtorek teleporada zeby omowic wynik, a resztę mam zrobić za 3 tygodnie bo kolejna wizyta za miesiąc... eh dlugooooo. Tez takie wytyczne dostałyście odnośnie badan ?
Nie dostałam nic do zrobienia pilnego.
Wszystkie wyniki badań mam przynieść na kolejną wizytę i tyle :)

Do góry