reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hejka!
Jestem w tyle z postami bo weekend zajęty, a patrzę że też jak coś zjesz czasem to leci ale nie jak większość tu wymioty 😉 witaj w klubie!!! 😁

Był ze mną mąż, prawie zemdlał z wrażenia 😅 myślał, ze lekarz żartuje 😄 jesteśmy przeszczęśliwi, aż dech zapiera ❤️ oby tylko maluchy zdrowe były, to moja największa bolączka teraz, ale wierze m, ze będzie ok 🥹
Ale fajnie, gratuluję 😍

Ale ogólnie czad :D będziesz miała wesoło w domu 😂😂😂
ojjjj to z pewnością 😅 czyli raczej nie poleżę po porodzie, tak jak wcześniej się łudziłam 😅 oby dwa lata minęły to już chyba lepiej będzie 😄 na razie jestem mega pozytywnie nastawiona! Martwię się bardziej przebiegiem samej ciąży. No i muszę zmienić lekarza. Ten u którego dzisiaj byliśmy polecił (ale znam to nazwisko i sama tez do niego bym poszła) i sugerował, żeby chodzić i prywatnie i na NFZ do jednego. Ale takie rzeczy ja sama niestety tez wiedziałam, bo mam wątpliwa przyjemność współpracy z lekarzami i wiem, jak oni pracują.
Ale mój mąż podchodzi super do sprawy, bo dostaliśmy skierowanie na krew i lek. mówi ze dość drogie będą te badania bo ok 400zl. Na co mój mąż, ze na dwójkę to tylko po 200 😄

reklama
ojjjj to z pewnością 😅 czyli raczej nie poleżę po porodzie, tak jak wcześniej się łudziłam 😅 oby dwa lata minęły to już chyba lepiej będzie 😄 na razie jestem mega pozytywnie nastawiona! Martwię się bardziej przebiegiem samej ciąży. No i muszę zmienić lekarza. Ten u którego dzisiaj byliśmy polecił (ale znam to nazwisko i sama tez do niego bym poszła) i sugerował, żeby chodzić i prywatnie i na NFZ do jednego. Ale takie rzeczy ja sama niestety tez wiedziałam, bo mam wątpliwa przyjemność współpracy z lekarzami i wiem, jak oni pracują.
Ale mój mąż podchodzi super do sprawy, bo dostaliśmy skierowanie na krew i lek. mówi ze dość drogie będą te badania bo ok 400zl. Na co mój mąż, ze na dwójkę to tylko po 200 😄
A co to za badania?
:)

Do góry