reklama
schatzi
Moderator
nie mamy, w żadnej linii, ani bliżej ani dalej jesteśmy pierwsiMasz jakieś bliźniaki w rodzinie? Czy to taka totalna niespodzianka?
korneliajulia
Zaciekawiona BB
To wspaniała nowina! Gratulacje wszystko będzie dobrzeBył ze mną mąż, prawie zemdlał z wrażenia myślał, ze lekarz żartuje jesteśmy przeszczęśliwi, aż dech zapiera oby tylko maluchy zdrowe były, to moja największa bolączka teraz, ale wierze m, ze będzie ok
A wiadomo już jaki typ ciąży? Jedno czy dwujajowe? Ile kosmówek, ile owodni?nie mamy, w żadnej linii, ani bliżej ani dalej jesteśmy pierwsi
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Hejka!
Jestem w tyle z postami bo weekend zajęty, a patrzę że też jak coś zjesz czasem to leci ale nie jak większość tu wymioty witaj w klubie!!!
Ale fajnie, gratulujęBył ze mną mąż, prawie zemdlał z wrażenia myślał, ze lekarz żartuje jesteśmy przeszczęśliwi, aż dech zapiera oby tylko maluchy zdrowe były, to moja największa bolączka teraz, ale wierze m, ze będzie ok
schatzi
Moderator
niee, jeszcze nie wiemy takich rzeczy, powiedział ze jeszcze za wcześnieA wiadomo już jaki typ ciąży? Jedno czy dwujajowe? Ile kosmówek, ile owodni?
Ale ogólnie czad będziesz miała wesoło w domuniee, jeszcze nie wiemy takich rzeczy, powiedział ze jeszcze za wcześnie
schatzi
Moderator
ojjjj to z pewnością czyli raczej nie poleżę po porodzie, tak jak wcześniej się łudziłam oby dwa lata minęły to już chyba lepiej będzie na razie jestem mega pozytywnie nastawiona! Martwię się bardziej przebiegiem samej ciąży. No i muszę zmienić lekarza. Ten u którego dzisiaj byliśmy polecił (ale znam to nazwisko i sama tez do niego bym poszła) i sugerował, żeby chodzić i prywatnie i na NFZ do jednego. Ale takie rzeczy ja sama niestety tez wiedziałam, bo mam wątpliwa przyjemność współpracy z lekarzami i wiem, jak oni pracują.Ale ogólnie czad będziesz miała wesoło w domu
Ale mój mąż podchodzi super do sprawy, bo dostaliśmy skierowanie na krew i lek. mówi ze dość drogie będą te badania bo ok 400zl. Na co mój mąż, ze na dwójkę to tylko po 200
reklama
A co to za badania?ojjjj to z pewnością czyli raczej nie poleżę po porodzie, tak jak wcześniej się łudziłam oby dwa lata minęły to już chyba lepiej będzie na razie jestem mega pozytywnie nastawiona! Martwię się bardziej przebiegiem samej ciąży. No i muszę zmienić lekarza. Ten u którego dzisiaj byliśmy polecił (ale znam to nazwisko i sama tez do niego bym poszła) i sugerował, żeby chodzić i prywatnie i na NFZ do jednego. Ale takie rzeczy ja sama niestety tez wiedziałam, bo mam wątpliwa przyjemność współpracy z lekarzami i wiem, jak oni pracują.
Ale mój mąż podchodzi super do sprawy, bo dostaliśmy skierowanie na krew i lek. mówi ze dość drogie będą te badania bo ok 400zl. Na co mój mąż, ze na dwójkę to tylko po 200