reklama
Karooola28
Fanka BB :)
GratulacjeNo to dziewczyny usiadzcie.
Mam dwa serduszka
schatzi
Moderator
pierwsza i pierwszy cykl starań No i nie mamy żadnych bliźniaków w rodzinieSuper wieści, ja swoją pierwszą wizyte mam w czwartek wg om to będzie 7+1 więc podobny termin chyba będzie u nas to twoja pierwsza ciąża?
Karooola28
Wiesz jak czytam takie historie jak Wasz to ciarki na całym ciele… niestety nie mam nikogo zaufanego w służbie zdrowia obecnie więc bede musiała poszukać i poczytać przed, dziękuje za informacjePediatra nam powiedziala ze dzieci na reakcje się nie bada przed szczepieniem. Dopiero jeśli wystąpią po szczepieniu , wtedy zaczynają szukać przyczyny. Nas zwodzili 1.5r, ze infanrix jest bezpieczny i to na pewno nie po nim nam dziecko choruje. Wiec ja już nie mam zaufania do pediatrów sprzedawczyków. Znam kilku dobrych lekarzy , którym mogę zaufać jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi ale to naprawdę garstka w tym środowisku.
Nie sugeruj się moimi doświadczeniami, nie każde dziecko tak reaguje jak moje. Ale my jesteśmy niestety w tym odsetku z powikłaniami. Można zrobić crp przed kłuciem (pokaze czy organizm nie walczy z infekcja) , zrobic test na uczulenie na białko kurze czy orzeszki jeśli podejrzewa się alergie na coś. Nieweim bo 8 lat nie bylismy u lekarza pediatry, dzieci odpukać nic nie chorują.
Elkada
aaa bo tyle nas tutaj ze ja już nie pamiętam która miała wizytę a która nieDziękuje za gratulacje jeszcze w to nie wierze, cieszę się przeogromnie
To była moja pierwsza wizyta, wg om 7+0, wg usg 6+5. Lekarz powiedział ze maluchy są książkowe, rosną równo, serduszka biją ładnie
Karooola28
Dużo zdrowia dla Was! Obyście łagodnie przeszliW wolnej chwili Was nadrobię.
Mam szczęście do dwóch kresek na testach..
bo ten covidowy też wyszedł pozytywnie .
Najgorzej, że to pierwszy trymestr. Teraz cała ciąża w stresie .
Mój synuś też chory.
Anne1991
Ale cudowna wiadomość! W którym tygodniu lekarz to zobaczył? wcześniej nie było żadnych podejrzeń?No to dziewczyny usiadzcie.
Mam dwa serduszka
schatzi
Moderator
dzisiaj miałam pierwsza wizytę, z usg 6+5. Ale nie czułam się na podwójne szczęście ogólnie raczej nie czuje się źle, tylko ten kac z rana jest ciężkiAle cudowna wiadomość! W którym tygodniu lekarz to zobaczył? wcześniej nie było żadnych podejrzeń?
Lake882
Rośnijcie zdrowodzisiaj miałam pierwsza wizytę, z usg 6+5. Ale nie czułam się na podwójne szczęście ogólnie raczej nie czuje się źle, tylko ten kac z rana jest ciężki
reklama
Anne1991
Masz jakieś bliźniaki w rodzinie? Czy to taka totalna niespodzianka?dzisiaj miałam pierwsza wizytę, z usg 6+5. Ale nie czułam się na podwójne szczęście ogólnie raczej nie czuje się źle, tylko ten kac z rana jest ciężki