G
guest-1670404922
Gość
Jak wizyta?Na 18:50
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wizyta?Na 18:50
to samo miałam pisać bo czekam z niecierpliwością!Jak wizyta?
Oh jak ja doskonale też to rozumiem ...ja przez długie starania i świadomość że na ciaze czekalam 3 lata (bo nie liczę checi posiadania dzieci bez starań o nie ) I ten comiesięcznymi zawód i powolny brak nadziei to też bardzo siw teraz boje i jestem "delikatna". Wiem że to nie jest takie hop siup. Że gdyby cokolwiek się stało to mogą minąć kolejne lata nim w kolejna ciaze uda się zajść... Że to nie jest tak, że odpocznę psychicznie I znów "zaskoczę". Nieplodnosc ryje banie jak nie wiem tak samo jak wszelkie straty. Takze doskonale Was rozumiem, mimo, ze mi nigdy wcześniej nie udało się w tą coaze zajść. Ale przez te 3 lata co miesiąc przechodziłam zawód i serce rozpadało się na milion kawałków wiec znam doskonale te wszystkie uczucia, choć na pewno są one nieco inne, ale równie dotkliwe, bolesne i ciężkie do "przerobienia". Ściskam mocno!!
Puszka to samo zuooo, ale nie popadajmy w paranoję. Moim zdaniem raz na jakiś czas krzywdy dziecku nie wyrządzi.Dziewczyny szybkie pytanie mogę zjeść śledzia z puszki czy to zło w ciąży ?
Oesu śledzie... Stary zaraz pójdzie mi kupić narobiłaś smaczkaDziewczyny szybkie pytanie mogę zjeść śledzia z puszki czy to zło w ciąży ?
Super !U lekarza było małe opóźnienie, ale już po. Wszystko jest ok. serduszko bije, dzidzius ma 1.66cm
Z usg 8t3d
Można byle nie za często. Ja dziś jadłam Burger Kinga. Wiadomo, że nic zdrowego ale od czasu do czasu nie zaszkodzi.Dziewczyny szybkie pytanie mogę zjeść śledzia z puszki czy to zło w ciąży ?
Ale super wiadomośćU lekarza było małe opóźnienie, ale już po. Wszystko jest ok. serduszko bije, dzidzius ma 1.66cm
Z usg 8t3d