Intasek
Fanka BB :)
Hmm uwielbiam szarlotkęA ja wstałam dziś przed godziną 6
Piecze się szarlotka i robi leczo na obiadek
Miłego dnia dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm uwielbiam szarlotkęA ja wstałam dziś przed godziną 6
Piecze się szarlotka i robi leczo na obiadek
Miłego dnia dziewczyny
Ja bym poszła, czasami lekarze też się mylą. Może nie ma racji, a przez to ty w ciągłym strachu.No właśnie nie dała mi odczuć że coś poważnego się dzieje, ale mam też wrażenie że trochę studzi moje emocje jeżeli chodzi o cieszenie się. Sama już nie wiem. Zastanawiam się czy nie iść do innego lekarza i potwierdzić...
Wiem, że strach ma wielkie oczy. Fizycznie jestem w stanie wiele znieść, naprawdę, ale jak słyszę że mojemu dziecku może coś zagrażać to mi odbija, bardzo się martwię. Nadal jednak czuję że będzie dobrze i juz robi mi się lepiej znowu dziękuję za liczne zainteresowania - z wyrazami szacunku wasza naczelna panikaraDługo jestem na forum i pisały dziewczyny że mają dwurozne macice ale jakoś nie był to problem z donoszeniem ciąży. Mi też raz lekarz wpisał dwurożna macica a potem się okazało ze jednak prawidłowa więc myślę że to trudne do stwierdzenia i łatwo się pomylić. Skoro lekarz się tym nie przejął to Ty tym bardziej żyj spokojnie
Ona już w zaleceniach mi pisze, że mam odłączyć internetjuz doczytałam że to Twoja gin o tym wspomniała. Hmm wiesz co po prostu pogadaj z nią szczerze, powiedz co wyczytałaś, jakie masz obawy i zeny powiedziała czy są one zasadne czy nie. A jesli będziesz się czuła niepewnie, skonsultuj to z innym lekarzem. Ściskam Cie mocno!!!
Trzymam kciuki powodzenia. Odezwij się po wizycieDzień dobry!
Mnie dziś ruszyły mdłości na maksa, wszystko mi śmierdzi.
Na 11.20 mam wizytę. Pierwszą.. Trzymajcie kciuki bo mam dziś równo 8 tc więc wszystko będzie jasne.
Miłego dnia!
o kurcze ale wiesz co poczytaj sobie jeszcze, a najlepiej skonsultuj z lekarzem prowadzącym. U mnie z tym cialkiem żółtym też statystyki mówiły że jest ponad 90% szans na wczesne poronienie, a na wizycie lekarka mnie uspokoila- że w moim przypadku bobo rozwija się ksiazkowo i obraz całości nie wygląda źle + wczesne poronienia dzieją się do 9tc wiec ona jest dobrej myśli i wg nie jest to coś czym powinnam się na tym etapie przejmować. Że owszem korelacja z wadami genetycznymi może być, ale to się może wydarzyć zawsze i na pewno nie jest oceniane na tak wczesnym etapie. Tazke myślę że najlepiej będzie porozmawiać z zaufanym lekarzem
my poznaliśmy właśnie płeć dziecka na prenatalnych w poprzedniej udanej ciążyWydaje mi się ze na tym Usg Penatalnym tez powinno być widać płeć