bardzo mi przykro wspieram Cię całym sercem!Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
reklama
Która to wizyta?Dziewczyny miłego dzionka dla was oby upały za bardzo nie doskwierały za bardzo dzisiaj mam wizytę na 20
Anne1991
Fanka BB :)
Ahhh i jeszcze pytanie do dziewczyn, które maja już dzieci. Czy celowałyście w jakąś płeć? Np w dzień owulacji chłopiec, przed owulacją dziewczynka? Czy sprawdziło się to u was? Mój gin mówił, że szansa jest zawsze 50/50 ale jestem ciekawa jak to u was wyglądało.
LaraKroft
nie powiem ci na 100% w którym tygodniu to było bo bym musiała zerknąć w dokumenty ciążowe z małym a nie ma nas do niedzieli w domu ale serio my wtedy poznaliśmy płećCoooo? Czyli myślicie, że jak mam prenatalne 12+3 to może być coś widać?
Już mnie skręca z ciekawości
*anette*
Współczuję Trzymaj się...Dziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
G
guest-1670404922
Gość
Bardzo mi przykro trzymaj się mocnoDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.
*anette*
Nie, mało tego znam parę, która celowała i wyszło im dokładnie na odwrót.Ahhh i jeszcze pytanie do dziewczyn, które maja już dzieci. Czy celowałyście w jakąś płeć? Np w dzień owulacji chłopiec, przed owulacją dziewczynka? Czy sprawdziło się to u was? Mój gin mówił, że szansa jest zawsze 50/50 ale jestem ciekawa jak to u was wyglądało.
LaraKroft
już któraś z kolei ,serduszko już widziałam na poprzedniej ale ja z tych niecierpliwych bo do mojego lekarza idę dopiero 16.08 ale wolę sprawdzić w międzyczasie czy wszystko jest dobrze bo bym chyba z tego stresu padłaKtóra to wizyta?
G
guest-1670404922
Gość
Mi gin powiedziała że to nie ma znaczenia, za płeć odpowiada plemnik, więc to czy przed owu czy po chyba nie ma znaczenia. LoteriaAhhh i jeszcze pytanie do dziewczyn, które maja już dzieci. Czy celowałyście w jakąś płeć? Np w dzień owulacji chłopiec, przed owulacją dziewczynka? Czy sprawdziło się to u was? Mój gin mówił, że szansa jest zawsze 50/50 ale jestem ciekawa jak to u was wyglądało.
reklama
Anne1991
Jest mi bardzo przykro dużo siły kochanaDziewczyny, serce mojego dzidziusia przestało bić. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki.