reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Też się boję, zwłaszcza że oczywiście duzo czytam, i było napisane ze brak objawów mdłości i wymiotow moze oznaczać niski poziom Hcg....
A Natalia pisała ze tez nie ma i wcześniej nie miała żadnych objawów, ale dziecko urodziło się chore, to tym bardziej mnie to nie pociesza.
Szczerze dziewczyny czy któraś z grupy tez nie ma objawów typu wymioty i mdłości ?
Ja nie mam i uważam ze to bzdura, u mnie nikt w rodzinie nie miał mdłości, moja przyjaciółka nie miała a jedna kuzynka miała mdłości i wymioty przez całą ciąże praktycznie przytyła bardzo mało bo na początku schudla chyba z 10 kg, leżała wymiotowała i nic nie jadła i urodziła chore dziecko wiec wydaje mi się że to nie jest żaden wyznacznik 😘

reklama
To jest anatomiczna wada macicy. Może być duży problem z donoszeniem ciąży...
o kurcze 🥺 ale wiesz co poczytaj sobie jeszcze, a najlepiej skonsultuj z lekarzem prowadzącym. U mnie z tym cialkiem żółtym też statystyki mówiły że jest ponad 90% szans na wczesne poronienie, a na wizycie lekarka mnie uspokoila- że w moim przypadku bobo rozwija się ksiazkowo i obraz całości nie wygląda źle + wczesne poronienia dzieją się do 9tc wiec ona jest dobrej myśli i wg nie jest to coś czym powinnam się na tym etapie przejmować. Że owszem korelacja z wadami genetycznymi może być, ale to się może wydarzyć zawsze i na pewno nie jest oceniane na tak wczesnym etapie. Tazke myślę że najlepiej będzie porozmawiać z zaufanym lekarzem ❤️

Czyli skarzesz swoje dziecko na życie z chorobą której mogłoby nie mieć?
Nie uważasz, że to egoizm?
Twoja chwila stresu może dać Twojemu dziecku zdrowie a Ty się patrzysz tylko na siebie?
to już chyba nie istotne, bo Natalia wycofała się z naszego wątku odkąd stwierdziłyśmy, że ma podwójną tożsamość i prawdopodobnie fajkowe konto.

pamiętaj też, ze to nie musi znaczyć nic złego. W internecie piszą zw bol głowy może być oznaką nowotworu wiec trzeba brać też na to poprawkę 😘 ściskam mocno i naprawdę polecam pogadać z prowadzącym on udzieli Ci rzetelnych info ❤️❤️❤️❤️
ja przez internet jestem załamana betą, ale to chyba TY Domi wcześniej pisałaś, że znasz dzieci (forumowe) z niskich przyrostów?

pamiętaj też, ze to nie musi znaczyć nic złego. W internecie piszą zw bol głowy może być oznaką nowotworu wiec trzeba brać też na to poprawkę 😘 ściskam mocno i naprawdę polecam pogadać z prowadzącym on udzieli Ci rzetelnych info ❤️❤️❤️❤️
juz doczytałam że to Twoja gin o tym wspomniała. Hmm wiesz co po prostu pogadaj z nią szczerze, powiedz co wyczytałaś, jakie masz obawy i zeny powiedziała czy są one zasadne czy nie. A jesli będziesz się czuła niepewnie, skonsultuj to z innym lekarzem. Ściskam Cie mocno!!! 😘

reklama
Do góry