Nie dyskryminujcie osób, które jeszcze się nie odzywały. Wszystkie jesteśmy w bardzo młodych ciążach, ja czytam Wasze posty, które dużo mi dają (pierwsza ciąża) ale boje się jeszcze odezwać, bo dzisiaj o 13 mam pierwszą wizytę, na poprzedniej jeszcze nie było nic widać, dlatego nie chciałam się jeszcze oficjalnie udzielać, tak samo jak nie robię tego "w realu". Myślę, że takich osób jak ja może być więcej.
reklama
Elkada
Fanka BB :)
Ja tam się nawet dowodem mogę wylegitymować byleby później nasze wiadomości nie latały po siecito jak już się za to wzięłaś to bedziesz musiała zrobic weryfikcje skoro co do jednego jesteśmy zgodne że po wczorajszym ogłoszeniu wątku prywatnego posypały się nicki których wcześniej nie widziałyśmy
schatzi
Moderator
zrobię weryfikację na pewnoto jak już się za to wzięłaś to bedziesz musiała zrobic weryfikcje skoro co do jednego jesteśmy zgodne że po wczorajszym ogłoszeniu wątku prywatnego posypały się nicki których wcześniej nie widziałyśmy
nie chodzi o dyskryminację, absolutnie. Tak jak wcześniej któraś z dziewczyn zauważyła - ten wątek przecież ciągle będzie żyłNie dyskryminujcie osób, które jeszcze się nie odzywały. Wszystkie jesteśmy w bardzo młodych ciążach, ja czytam Wasze posty, które dużo mi dają (pierwsza ciąża) ale boje się jeszcze odezwać, bo dzisiaj o 13 mam pierwszą wizytę, na poprzedniej jeszcze nie było nic widać, dlatego nie chciałam się jeszcze oficjalnie udzielać, tak samo jak nie robię tego "w realu". Myślę, że takich osób jak ja może być więcej.
Agulekjuleczka
Ja mam od wczoraj siostrzeńca 3 latka, juz się odzwyczaiłam opiekować tak małymi dziećmi, serio. Wieczorem je kaszkę z butli i w nocy ok 1 wstał i płakał, nie rozumiałam go o co mu chodzi, ale chyba śniły mu się bańki, bo kazał sobie je dać a nie było i wycie. Zasnął po 2 w nocy i przebudził się ok 7 musiałam zrobić kaszkę. Jestem zmęczona i siedzę w pracy. Córka się nim teraz opiekuję, mają być po młodego popołudniu.
Jeenny
dokładnie, wątek dalej będzie żył i będzie dostępny dla wszystkich. A my chciałybyśmy się czuć ze sobą komfortowo, zwłaszcza że się w większości trochę już poznaliśmy i wiemy coś o sobie grupa prywatna dla niektórych z nas nie będzie oznaczała braku możliwości komunikowania się w dalszym ciągu na tym wątku większość z nas się tutaj jednak mocno udziela i dzieli prywatą, trochę nie fair uważam jest w stosunku do takich osób tylko „podczytywać” i wyciągać to co najlepsze nie dając nic od siebie. Nie chce znowu włożyć kija w mrowisko jak z Natalią, ale takie jest moje zdaniezrobię weryfikację na pewno
nie chodzi o dyskryminację, absolutnie. Tak jak wcześniej któraś z dziewczyn zauważyła - ten wątek przecież ciągle będzie żył
Lake882
Jeśli dobrze pamiętam to na grudniowkach były otwarte dwa prywatne wątki bo były dziewczyny które jednego dnia były wstanie napisać 200 postów i dziewczyny które pracowały i nie miały szans nadrobić informacjizrobię weryfikację na pewno
nie chodzi o dyskryminację, absolutnie. Tak jak wcześniej któraś z dziewczyn zauważyła - ten wątek przecież ciągle będzie żył
natala123456
Ja mam od 4 lat swoj własny ogródeczek dzięki. Zajrzę sobie i może tez zrobięPyszny korzystałam z przepisu aniagotuje.
Ja dostaję warzywa od rodzicow . Złożyłam zamówienie na kolejne .
Wydaje mi się ze zawsze można dodać chętne udzielające się osoby do prywatnego jak i z prywatnego usunąć
Awantury o zły talerzy czy kubek z rana nie miałaś więc ciesz sięJa mam od wczoraj siostrzeńca 3 latka, juz się odzwyczaiłam opiekować tak małymi dziećmi, serio. Wieczorem je kaszkę z butli i w nocy ok 1 wstał i płakał, nie rozumiałam go o co mu chodzi, ale chyba śniły mu się bańki, bo kazał sobie je dać a nie było i wycie. Zasnął po 2 w nocy i przebudził się ok 7 musiałam zrobić kaszkę. Jestem zmęczona i siedzę w pracy. Córka się nim teraz opiekuję, mają być po młodego popołudniu.
natala123456
Dziewczyny bioręce heparyne
Macie specjalne pojemniki do zbierania igieł? Czy jak przechowujecie te puste już strzykawki? Ja na razie wzielam pudełko i tam je wrzucam ale pewnie w aptece idzie dostać odpowiednie pudełko co?
Macie specjalne pojemniki do zbierania igieł? Czy jak przechowujecie te puste już strzykawki? Ja na razie wzielam pudełko i tam je wrzucam ale pewnie w aptece idzie dostać odpowiednie pudełko co?
reklama