reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
ale widzisz tutaj byl jakiś cel, oszukać i zarobić na tym wiec to troszkę inna sytuacja bo oszustów jest wszędzie pełno a każda metoda jest dobra, a taki przypadek jak tej myszy No to jaki w tym cel? Bo na to też trzeba poświęcić trochę czasu, żeby pisać posty, odpisywać.. no i z tego co przeglądałam te posty to tam normalnie pisala o ciąży wynikach badaniach wiec skądś ta wiedzę miala jeśli nie ze swojego przypadku to szukając takich danych w internecie co i jak w którym tygodniu tez wymagało czasu.
myślę że to jest bardziej chęć uprzykrzenia innym życia bo komuś coś nie wyszło powiązane z pewnymi zaburzeniami urojeniowymi. Coś na zasadzie ja mam źle, to Ty też nie możesz mieć dobrze.

ojj dlatego ja jeśli mam możliwość pomoc to tylko za pomocą zrzutki itp gdzie osoby się zgłaszające są weryfikowane. Choć słyszałam że i tam się zdarzały jakieś cuda niewidy no ale zakładam że rzadziej. No niestety paskudnych ludzi nie brakuje. I właśnie najgorsze że ja zawsze zaczynam się utożsamiać z taką osobą i zaczynam się przejmować a już nie raz dostałam po tyłku bo się okazało że te osoby nie są względem mnie czy innych szczere 😜 no ale cóż jakoś tak już mam że zawsze wierzę w ludzi
Ja na zrzutkę wpalcilam kiedyś ,założyła kobieta niby dla znajomego jak zmarła jego żona ,później były wizyty na policji co jak i kiedy bo kobieta kasę zgarnęła i poszkodowanemu nie dała....
Budynie w samej cukrzycy to nie bardzo, bo mogą wywalać. U Ciebie jak sytuacja nie jest jasna albo bym poczekała albo zapytała lekarza. ☺️
Ooo a miałam już ochotę 🙂
Narazie jak badam po godzinie po posiłku to zawsze poniżej 100 mam.jakas nadzieja się we mnie tli 🙂ale wiem że glukoza to dawka konkretna ...

reklama
Jak myślicie plaza z 2-3 godziny, oczywiście nie w południe i nie leżenie plackiem raczej nie jest przeciwskazana? Wróciłam przed chwilą i dopiero teraz zaczęłam nad tym rozkminiac 😐

Do góry