Zgłaszam sięDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy
reklama
NieśmiałaCiężarówka
Fanka BB :)
Ja pytałam o toxo mojego lekarza, bo byłam w szoku, że mając różne koty całe życie nigdy nie złapałam tego cholerstwa. Lekarz powiedział, że podstawą jest higiena
Ja też często fisiuje i analizuje czy to mogę czy nie mogę, googluje, czytam w książkach. Ostatnio tak miałam z gatunkami ryb
No cóż, mam nadzieje, że mi po porodzie nie odbije szajba i nie będę taką stukniętą matką
Ja też często fisiuje i analizuje czy to mogę czy nie mogę, googluje, czytam w książkach. Ostatnio tak miałam z gatunkami ryb
No cóż, mam nadzieje, że mi po porodzie nie odbije szajba i nie będę taką stukniętą matką
Dokładnie u mnie 6+5 a z crl 6+6 na pewno się rozkręci!!!W którym tyg miałaś wizytę jak biło 116? U mnie dokładnie tyle samo w 6plus6, ale lekarz skomentował tylko, że rozkręca się, także za miesiąc liczę na takie rozkręcenie jak u Ciebie
Anne1991
Hahaha o to też. Teściowa i teść mają kota. Zawsze jestem pierwszą do miziania go a teraz nagle ochłodzenie relacji z tym zwierzęciem.ojj ja ostatnio tez wszystko rozkminiam jak gdzies wypełza, czy to mogę czy nie, ostatnio jak bylam u siostry to zapomnialam o tym że powinnam unikać nie swoich kotów i się przytulałam z jednym z jej maluchów i później rozkmina czy ja się już z nimi przed moim badaniem toxo widziłam czy nie ehhh no zycko
Ale tak bardzo mi zależy żebym nie popełniła gdzieś błędu i nie narażała maluszka, że wolę chyba dmuchać na zimne.
Intasek
O A propo ryb ostatnio zobaczyłam paluszki rybne Frosty z mintaja, taką nabrałam ochotę, że kupiłam i zjadłam potem główkowałam, czy nie zaszkodzą maluszkowi, z 2 godziny googlowałamJa pytałam o toxo mojego lekarza, bo byłam w szoku, że mając różne koty całe życie nigdy nie złapałam tego cholerstwa. Lekarz powiedział, że podstawą jest higiena
vvDomivv
ojj tez mam nadzieje obym poszła w ślady mojej mamy bo uważam że ona akurat zrobila wszystko ok (no dobra nie jest ideałem i czasem jest ciut za bardzo martwiąca sie o innych a nie patrzącą na siebie, ale tak ogolnie zawsze dawała mi dużo przestrzeni, dużo rozmawiala o trudnych tematach i wiedziałam że nawet jak coś schrzanię tak fest to się mogę do niej zwrócić o pomoc i poradę ) a nie np w ślady mojego taty lub " teściowki"Ja pytałam o toxo mojego lekarza, bo byłam w szoku, że mając różne koty całe życie nigdy nie złapałam tego cholerstwa. Lekarz powiedział, że podstawą jest higiena
Helena!
Moderator
tamta historia trwała ze 2 lata. Normalnie dziewczyny spotykały się z nią w realu. Sama ją na jednym ze zlotów poznałam. Myślę, że pieniądze nie były głównym celem, ale tak to się skończyło. Dla mnie tamta dziewczyna była chora po prostu.ojj dlatego ja jeśli mam możliwość pomoc to tylko za pomocą zrzutki itp gdzie osoby się zgłaszające są weryfikowane. Choć słyszałam że i tam się zdarzały jakieś cuda niewidy no ale zakładam że rzadziej. No niestety paskudnych ludzi nie brakuje. I właśnie najgorsze że ja zawsze zaczynam się utożsamiać z taką osobą i zaczynam się przejmować a już nie raz dostałam po tyłku bo się okazało że te osoby nie są względem mnie czy innych szczere no ale cóż jakoś tak już mam że zawsze wierzę w ludzi
vvDomivv
jest szansa ze one ryby na oczy nie widziały wiesz takie produkty to raczej traktuj jako przekąska i zachcianka raz na jakiś czas bo są wysoko przetworzone a sama ryba w sobie nie zaszkodzi tak długi jak nie będziesz jej wcinać surowej a i taka surowa może niby być ok, ale tutaj to już rosyjska ruletka czy aby na pewno nie jest skażona żadnym cholerstwem z kotami wiem, że głównie to higiena (i to po naszej ludzkiej stronie) ale jak się nie zna dokładniej historii weterynaryjnej i kotki to dachowce to jakoś tak mi się zapalą czerwona lampeczka zawszeO A propo ryb ostatnio zobaczyłam paluszki rybne Frosty z mintaja, taką nabrałam ochotę, że kupiłam i zjadłam potem główkowałam, czy nie zaszkodzą maluszkowi, z 2 godziny googlowałam
ja też poproszę o dołączenieDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy
reklama
vvDomivv
Dziewczyny, z innej totalnie beczki. Zaczyna mi się robić dużo dokumentów, wyników badań itp i zaczęłam zastanawiać się jak to sobie ładnie posegregować. Wiem że mamaginekolog wypuściła serię segregatorów, ale zdania są wobec nich podzielone (ze niby format jest za mały- A5 i później ciężko tam wszystko upchać. No i czytałam że dziewczyny wkładały tam koszulki A4 zeby pomieścić wszystko i zeby nie skladac dokumentow, tylko zeby wszystko od razu bylo widac. Tyle, że tak sobie mysle, ze to się troszke mija z celem bo jak koszulki wystają to ani to postawić na półce, ani nie ma dobrej ochrony przed zagnieceniem itd). Z drugiej strony bardzo chwaliły jego zawartość (zakładki, informacje itd)
Znalazłam tez drugi innej firmy (Link do: Hello Doctor! ) I ten juz jest niby A4. Ale nie wiem jak zakładki w środku. Nie znalazłam zbytnio opinii na jego temat.
Czy któraś z Was ma doświadczenie z tymi segregatorami? Bo może wcale ten A5 nie jest taki zły i jak wlozy się małe koszulki a dokumenty będą złożone to może nie jest wcale tak niewygodnie i da rade wszystko pomieścić?
Znalazłam tez drugi innej firmy (Link do: Hello Doctor! ) I ten juz jest niby A4. Ale nie wiem jak zakładki w środku. Nie znalazłam zbytnio opinii na jego temat.
Czy któraś z Was ma doświadczenie z tymi segregatorami? Bo może wcale ten A5 nie jest taki zły i jak wlozy się małe koszulki a dokumenty będą złożone to może nie jest wcale tak niewygodnie i da rade wszystko pomieścić?