Dziewczyny ja już po maluszek rośnie jak na drożdżach ostatnio serduszko bilo 116 i się martwiłam, że tak słabo a dziś nawet 181 lekarz powiedział że wszystko jest dobrze, że bardzo ładnie się rozwija także jestem spokojniejsza i szczęśliwa
reklama
Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Ja też poproszęDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy
Madllen_pleasure
Jejku jak Wam zazdroszczę takich pięknych zdjęć i że już macie wizytę serduszkową za sobą. Ja idę jutro i o niczym innym nie mogę dzisiaj myśleć.
vvDomivv
piękności niech dalej tak ładnie rośnie!!!Dziewczyny ja już po maluszek rośnie jak na drożdżach ostatnio serduszko bilo 116 i się martwiłam, że tak słabo a dziś nawet 181 lekarz powiedział że wszystko jest dobrze, że bardzo ładnie się rozwija także jestem spokojniejsza i szczęśliwa
PaulinaJu
Powiedzieliśmy tak po prostu ale fajny pomysł z spioszkami .Dziś mówimy męża rodzicom o ciąży. Stresuje się tym. W sumie nie wiem czemu. Wolałabym jeszcze poczekać ale mojemu mężowi bardzo zależy aby rodzice dowiedzieli się wczesniej niż cała reszta.
Chcemy, żeby trzymali to w sekrecie ale obawiam się, że powiedzą siostrze i jej partnerowi (nie przepadam za nim, zawsze mnie stresuje i denerwuje. Wiem, że mi źle życzy.Utrzymuje z nim kontakt jedynie ze względu na mojego męża)
Kupiliśmy urocze śpioszki a wy w jaki sposób dzielicie się tą nowiną z najbliższymi?
Ojaaaaaa superHejka Kochane! Z całego serduszka dziękuję za wszystkie mocno zaciśnięte kciukasy. Przydały się jak nie wiem Prawie zemdlalam siadając na fotel. Okazało się, że owszem cialko żółte nie jest najmniejsze, ale Pani Doktor (a jej akurat ufam) powiedziała że wielkość ok- czasem jest skorelowana z wadami genetycznymi, ale to kompletnie nie jest etap na którym cokolwiek można wyrokować. Czasem nie znaczy zawsze. Genetyje będziemy oceniać dopiero później jak już wszelkie struktury będą widoczne. Narazie powiedziała zeby to cialko zolte w ogóle z głowy wyrzucic- obraz ciałka ciążowego, zarodka, kształt wszystkiego wygląda naprawdę bardzo ładnie. Nie ma też już śladów plamien, krwawienia, szyjka macicy wygląda ok i struktura brzucha w badaniu manualnym tez wygląda ok powiedziała że nie raz już widziała większe cialko i to o niczym nie świadczyło tak długo jak jego obraz u obraz całej reszty był w porządku... taki kamień z serca że aż mi zły poleciały powiedziała że na tym etapie wszystko wygląda ksiazkowo- maluch rośnie zgodnie z planem, serduszko biję jak dzwon. Powiedziała tez że większość poronień uwarunkowanych dysfunkcja ciałka żółtego dzieje się do 9tc (my już go zaczelismy) wiec ona jest dobrej myśli Nasz mały człowieczek ma 2,33 cm i srduszko bije 176/min Partner aż po prostu w skowronkach jak zobaczył wreszcie naszego małego fasolka Przesyłam wam tysiące uścisków i podziękowania za wszelkie słowa otuchy i kciuki jesteście najlepsze! Ja teraz staram się nastawiać pozytywnie i 3mam się tego ze musi być dobrze! I wierzę że badania genetyczne tez wyjdą ok
Jeny nie wiem dlaczego niektórzy lekarze tak straszą. Przykro mi że trafiłaś na takiego i naraził Cię na niepotrzebny stres.
Teraz muszą być same pozytywne wieści do konca. Nie ma innej opcji .
Japierdyle Rutkowski to pikuś .Temat już trochę ucichł, marcową mamą nie jestem, ale nie lubię jak się ludzi robi w konia i wykorzystuje ich empatię.
Zapewne niedługo będziecie chciały utworzyć prywatną grupę gdzie być może będziecie się dzieliły intymnymi częściami swojego życia, być może nawet waszymi prywatnymi zdjęciami. Naprawdę mocno przyjrzyjcie się kto do tej grupy dołączy. Nie tylko niektóre marcowe mamy zauważyły ogromne podobieństwo Natalii do dziewczyny o nicku Mysza. Ale wiadomo jak brak konkretów to można iść w zaparte. Miałam kiedyś czas, trochę pogrzebałam, a wnioski niech każda wyciągnie sama
https://www.babyboom.pl/forum/temat/wada-serca-u-dziecka-i-zespol-downa-usg-polowkowe-pomocy.115645/ - to jest wątek dziewczyny o nicku Mysza (konto już usunięte). Ogólnie w skrócie wątek jest o tym że dziewczyna miała męża, nie chcieli dzieci i wpadli. Jak się jakoś z tą ciążą pogodzili to okazało się że dziecko może mieć ZD. Wtedy mąż ją zostawił bo nie chciał dziecka zdrowego, a co dopiero chorego. ZD się nie potwierdziło, ale dziecko miało wadę serca, zmarło (nie pamiętam, w którym tygodniu wybaczcie nie chce mi się przeglądać od początku całego wątku, każda może doczytać). Wszyscy bardzo dziewczynę wspierali. Po nie całych 2 miesiącach wróciła z informacją, że znowu wpadła i znowu z mężem. Pisała o usunięciu ciąży bo na bank dziecko będzie znowu chore. Była wielka afera, ona usunęła konto, wątek zablokowano
Wróciła po jakimś czasie dodała się do listopadówek 2022 -> tu się zaczyna https://www.babyboom.pl/forum/temat/listopadowe-mamy-2022.117528/page-196 i znowu pod nickiem Mysza pisała tym razem w grupie dziewczyn czekających z radością na swoje dziecko jak to ona ma źle i jak ona tego dziecka nie chce. Po chwili napisała, że była to ciąża biochemiczna, potem że jednak była w szpitalu na łyżeczkowaniu - coś się zaczęła generalnie plątać (można oczywiście przejrzeć posty)
Jakiś czas później pisała, że ma problemy ze schudnięciem po ciąży np. w tym wątku https://www.babyboom.pl/forum/temat/rok-po-porodzie-otylosc-obnizona-szyjka.119706/ - oczywiście pisała, że odżywia się idealnie, że nie może zaakceptować swojego wyglądu. I uwaga ma 160cm wzrostu i 60kg (również te wpisy można sobie poczytać)
No i na koniec Mysza pochodziła z małej wsi na podkarpaciu, a "wasza" Natalia jest z okolicy Jarosławia
Życzę wam wszystkiego dobrego, pięknych widoków na USG i obiecuję, że więcej nic nie skomentuję po prostu uważam, że musicie to wiedzieć
Czy można jakoś zablokować Natalie ?
@aniaslu
Jestem za chociaż na wątek zamknięty też mogą się dostać takie asy.Robimy ten wątek zamknięty?
Aż odechciało się tutaj pisać teraz…
PaulinaJu
Ja teżDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Jestem za ,aby tutaj zostać .może już zostańmy tutaj, ja się przyzwyczaiłam
ChętnaDZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Heeej ale piekniutkie ,czy to 4d?dobra wodze ,że 3dDziewczyny ja już po maluszek rośnie jak na drożdżach ostatnio serduszko bilo 116 i się martwiłam, że tak słabo a dziś nawet 181 lekarz powiedział że wszystko jest dobrze, że bardzo ładnie się rozwija także jestem spokojniejsza i szczęśliwa
Intasek
Piękne zdjęcia, super taka pamiętaDziewczyny ja już po maluszek rośnie jak na drożdżach ostatnio serduszko bilo 116 i się martwiłam, że tak słabo a dziś nawet 181 lekarz powiedział że wszystko jest dobrze, że bardzo ładnie się rozwija także jestem spokojniejsza i szczęśliwa
reklama