reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Kurcze mi nie powiedziała, w jakim tempie biję serduszko, a ja byłam taka jakąś zdziczała, że zapomniałam sama zapytać 🤣 byłam w tygodniu 6+5
Jak nic nie mówiła to znaczy, że wszystko jest ok, myślę że u mnie też ok, a liczbę tak poprostu powiedział, on dużo mówi, a to tylko ja sobie jakoś to zapamietalam niepotrzebnie :D

reklama
Jak nic nie mówiła to znaczy, że wszystko jest ok, myślę że u mnie też ok, a liczbę tak poprostu powiedział, on dużo mówi, a to tylko ja sobie jakoś to zapamietalam niepotrzebnie :D
Noo powiedziala, że jak na ten etap to wszystko dobrze się rozwija :)
Ogólnie ja bylam taka zaciekawiona, że nic nie mówiłam tylko patrzylam ( pierwszym raz widziałam ) A to bicie serduszka skojarzyło mi się z jakąś bajką jak chyba ( kojot, wilk czy coś takiego ) się zakochał i tak mu serce wyskakiwało z klatki 🤣
Partnerowi tak opowiedziałam bicie serca bo nie mógł sobie tego wyobrazić :p

W którym tyg miałaś wizytę jak biło 116? U mnie dokładnie tyle samo w 6plus6, ale lekarz skomentował tylko, że rozkręca się, także za miesiąc liczę na takie rozkręcenie jak u Ciebie :)
na tym etapie minimum to chyba 110 takze spokojnie 😊 u mnie też się maluch rozkręcał 😊 ponoć do 9 tyg przyspiesza akcja serduszka a pozniej stopniowo ciutenke się obniża (powiedziała to żeby się nie stresować jak na kolejnym USG będzie niższa wartość) 😊 na pewno będzie wszystko cacy! 😁

Załączniki

• 20220802_161600.jpg
    20220802_161600.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 66
  • 20220725_144814.jpg
    20220725_144814.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 63
faktycznie nie ma 😊 ja miałam oddzielne zdjęcie na którym był zapis pomiaru. Ale nic się nie przejmuj skoro nic lekarz nie mówił to znaczy że jest ksiazkowo 😘

reklama
Do góry