reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Kurcze mi nie powiedziała, w jakim tempie biję serduszko, a ja byłam taka jakąś zdziczała, że zapomniałam sama zapytać 🤣 byłam w tygodniu 6+5
Jak nic nie mówiła to znaczy, że wszystko jest ok, myślę że u mnie też ok, a liczbę tak poprostu powiedział, on dużo mówi, a to tylko ja sobie jakoś to zapamietalam niepotrzebnie :D

reklama
Jak nic nie mówiła to znaczy, że wszystko jest ok, myślę że u mnie też ok, a liczbę tak poprostu powiedział, on dużo mówi, a to tylko ja sobie jakoś to zapamietalam niepotrzebnie :D
Noo powiedziala, że jak na ten etap to wszystko dobrze się rozwija :)
Ogólnie ja bylam taka zaciekawiona, że nic nie mówiłam tylko patrzylam ( pierwszym raz widziałam ) A to bicie serduszka skojarzyło mi się z jakąś bajką jak chyba ( kojot, wilk czy coś takiego ) się zakochał i tak mu serce wyskakiwało z klatki 🤣
Partnerowi tak opowiedziałam bicie serca bo nie mógł sobie tego wyobrazić :p

W którym tyg miałaś wizytę jak biło 116? U mnie dokładnie tyle samo w 6plus6, ale lekarz skomentował tylko, że rozkręca się, także za miesiąc liczę na takie rozkręcenie jak u Ciebie :)
na tym etapie minimum to chyba 110 takze spokojnie 😊 u mnie też się maluch rozkręcał 😊 ponoć do 9 tyg przyspiesza akcja serduszka a pozniej stopniowo ciutenke się obniża (powiedziała to żeby się nie stresować jak na kolejnym USG będzie niższa wartość) 😊 na pewno będzie wszystko cacy! 😁

Załączniki

• 20220802_161600.jpg
    20220802_161600.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 71
  • 20220725_144814.jpg
    20220725_144814.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 69
faktycznie nie ma 😊 ja miałam oddzielne zdjęcie na którym był zapis pomiaru. Ale nic się nie przejmuj skoro nic lekarz nie mówił to znaczy że jest ksiazkowo 😘

reklama
Do góry