reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Dobra dziewczyny, chciałam zrobić to po cichu ale czytam i czytam co tu się dzieje i napisałam do admina z prośbą żeby przyjrzała się sprawie . Niby nie powinnyśmy nikogo osądzać ale jest tyle informacji mówiących o tym że natalia i mysza to ta sama osoba . Osobiście widzę że nie tylko na mnie źle wpływją wypowiedzi naltalii . Mam nadzieję że żadna się na mnie nie obrazi ale poprost chciała bym żeby panowała tu cały czas przyjazna atmosfera tak jak to jest bez wypowiedzi Natalii. Jesteśmy w ciąży i wiadomo każda się martwi , nie zawsze wszystko idzie tak jak byśmy chciały ale powinniśmy czuć komfort psychiczny gdy piszemy na grupie.
Masło maślane ale chyba rozumiecie o co mi chodzi :)

DZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz :)
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy :)
DZIEWCZYNY, KTÓRE CHCĄ DOŁĄCZYĆ DO PRYWATNEGO WĄTKU
Bardzo proszę, abyście odpowiedziały na ten komentarz :)
Stworze listę i poproszę administratorkę o utworzenie dla nas zamkniętej grupy :)
również się zgłaszam

reklama
Do góry