reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Miałam takie same odczucia. Ale naprawdę zastanawia mnie jak bardzo znudzonym i słabym człowiekiem trzeba być, aby robić takie rzeczy

Well, może to być wynik choroby psychicznej. Moja sąsiadka po śmierci dziecka… cóż… kradła inne dzieci z okolicy. Nie robiła im nic złego, zabierała na lody itp. Ale wiecie, No w głowie nie po kolei.

Rozumiem, że dziewczyna ma problemy ze sobą i lubi siać niepokój wśród nowych mam i tym sposobem „wyrządzać im krzywdę”? Kto wie.

W każdym razie jestem za prywatną grupą. Może być na fb gdzie każdy raczej ma imię, nazwisko, jakieś zdjęcie.
Aż się wściekłam! 😵‍💫
Też tak pomyślałam, że może to nie jest "trollowanie" bo ma takie hobby, może faktycznie przeżyła jakąś traumę, może nawet taką jak opisywała, nie "przepracowała" tego i te demony przeszłości cały czas z nią są, cały czas przezywa to samo...niemniej jednak też już ostatnio jak widziałam jej wypowiedzi to starałam się nie odpowiadać, nie wypowiadać, bo po co się stresować?

reklama
Do góry