Ginekolog mi kazała zrobić dzisiaj i w piątekPrzy takich wartościach już się nie bada bety, bo ona w pewnym momencie po prostu zwalnia.
Na tarczycy się nie znam, ale norma glukozy dla kobiet w ciąży, to 92.
reklama
Anitaaaa1993
Fanka BB :)
Mi też mówiła ze glukoza do 92, ale zapewne każdy lekarz to inaczej się sugierujeHej. Powtórzyłam a raczej zrobiłam dziś badania odnośnie tarczycy,tej wyszło mi 2.70 przy normie 2.32. ale tu chyba wyszło ok?
No i glukoza 95....a mówiła że norma do 95....mocz ok.
Na tarczycę pewnie dostaniesz leki, żeby trochę spadło
Anne1991
Ja włosów generalnie nigdy nie farbowałam bo mam ładny naturalny kolor, ale zawsze robię hennę brwi i nie mam zamiaru w ciąży z tego rezygnować. Tak samo nie widzę problemu z malowaniem paznokci (wybrałam bezpieczniejsze opcje bez toksycznych składników oraz zmywacz bez acetonu).
Pettitbelle
Hej dziewczyny, melduje się Dopiero co się oswajam z myślą o ciąży a tu już 383 strony ! Termin na 15 marca, pierwsze dziecko urodzone 1 kwietnia rok temu wiec podobnie
PaulinaJu
No heeej a my "widzimy się" znów na marcowkachHej dziewczyny, melduje się Dopiero co się oswajam z myślą o ciąży a tu już 383 strony ! Termin na 15 marca, pierwsze dziecko urodzone 1 kwietnia rok temu wiec podobnie
Pettitbelle
Haha siema !! Właśnie miałam pisac, ze nick znajomy u mnie to czysty przypadek… po pierwszym porodzie powiedziałam, ze nigdy więcej a tu los za mnie zdecydował …No heeej a my "widzimy się" znów na marcowkach
PaulinaJu
Nasz miał zadatki na jedynaka ale skończyły się na chwilę dramy i nagle nam się zachciało .Haha siema !! Właśnie miałam pisac, ze nick znajomy u mnie to czysty przypadek… po pierwszym porodzie powiedziałam, ze nigdy więcej a tu los za mnie zdecydował …
Pettitbelle
No to niezle na razie nie wyobrażam sobie tego chaosu przy dwójce tak małych dzieci ale mam jeszcze 9 miesięcy na oswojenie … tfu 8 ;DNasz miał zadatki na jedynaka ale skończyły się na chwilę dramy i nagle nam się zachciało .
reklama
Anitaaaa1993
Hej, gratulacje tez mam termin na 15.03Hej dziewczyny, melduje się Dopiero co się oswajam z myślą o ciąży a tu już 383 strony ! Termin na 15 marca, pierwsze dziecko urodzone 1 kwietnia rok temu wiec podobnie