reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej. Powtórzyłam a raczej zrobiłam dziś badania odnośnie tarczycy,tej wyszło mi 2.70 przy normie 2.32. ale tu chyba wyszło ok?
No i glukoza 95....a mówiła że norma do 95....mocz ok.
Mi też mówiła ze glukoza do 92, ale zapewne każdy lekarz to inaczej się sugieruje
Na tarczycę pewnie dostaniesz leki, żeby trochę spadło:)

Ja włosów generalnie nigdy nie farbowałam bo mam ładny naturalny kolor, ale zawsze robię hennę brwi i nie mam zamiaru w ciąży z tego rezygnować. Tak samo nie widzę problemu z malowaniem paznokci (wybrałam bezpieczniejsze opcje bez toksycznych składników oraz zmywacz bez acetonu).

A co sądzicie o szczepieniu na krztusiec w ciąży?
Ja nie jestem jakimś antyszczepem bo syna szczepienie na wszystko ale na świnkę odrę i różyczke jescze odwlekamy. Jakoś chce po drugich urodzinach zaszczepić

reklama
Do góry