reklama
Natalia1991991
Fanka BB :)
ja robiłam sanco sama dla siebie bez podejrzeń a potem i tak kierował na amnipunkcje.Nifty potem amnio jak coś
korneliajulia
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za wasze wizyty w tym tygodniu Sama mam pierwszą jutro, a pojutrze endokrynologa.
Oby wszystko było dobrze u was ❤
Pozytywne nastawienie to podstawa❤
Oby wszystko było dobrze u was ❤
Pozytywne nastawienie to podstawa❤
Helena!
Moderator
my młodemu pobieraliśmy. Teraz w szpitalu, w którym rodziłam już pobierają w standardzie.Dziewczyny, podpowiem tez, ze istnieje możliwość pobrania krwi od noworodka (za trochę ponad 100zl) i badania w kierunku SMA. Oczywiście najlepiej żeby nic nie wykazało, ale moim zdaniem lepiej wiedzieć jak najwcześniej
Helilo
tak jest. Imię dla dziewczynki już jest, dla chłopaczka nie mamyDziewczyny, które decydują się na Nifty. Będziecie chciały znać płeć?
schatzi
Moderator
My jeszcze zastanawiamy się. Chcielibyśmy zrobić gender party dla najbliższychDziewczyny, które decydują się na Nifty. Będziecie chciały znać płeć?
Helena!
Moderator
jeśli wszystko Ok i „dotrwam” do prenatalnych, to tak. Chcę wiedzieć czy muszę dokupić sukienki bo dla chłopca wszystko mam.Dziewczyny, które decydują się na Nifty. Będziecie chciały znać płeć?
Helilo
A jak to się robi, by rodzice również się dowiedzieli dopiero na tym party?My jeszcze zastanawiamy się. Chcielibyśmy zrobić gender party dla najbliższych
reklama
Natalia1991991
ja wszystko co tam uzbierałam oddałam i będę musiała od nowa, także chyba tym razem dam się zaskoczyć przy porodziejeśli wszystko Ok i „dotrwam” do prenatalnych, to tak. Chcę wiedzieć czy muszę dokupić sukienki bo dla chłopca wszystko mam.