reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Ja wreszcie wracam do żywych po 2 dniach migreny. Najgorzej było w nocy i rano. Przetrwać migrenę na apapie to jest wyczyn. Wolę rodzic SN. Teraz czuję się jak po całonocnej imprezie z alko.
Ja też mam silne bóle migrenowe, niestety na mnie apap nie działa i muszę zapytać lekarza czy mogę coś brać oprócz apapu.

Cześć dziewczyny, jak się oblicza tydzień ciąży w sytuacji gdy owulacja przesunęła się o ponad tydzień? Według ostatniej miesiączki jestem w 6 tyg, ale po owulacji ok 17 dni. Beta w 37dc 145 po 48h 278. Jakie macie doświadczenia z objawami typu ból piersi czy mdłości? Mnie tylko bolało podbrzusze, jajniki mocno przez dwa tygodnie do momentu zrobienia bety 🙈 teraz totalnie nic..
W styczniu byłam w ciąży (puste jajo) wtedy w 5 tyg piersi mocno bolały i podbrzusze też.
mi najlepiej wyliczył lekarz tydzień ciazy przez USG :)

Hej dziewczyny! Nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj miałam dzień w łóżku bez siły kompletnie 🥹 a teraz mnie naszła chęć na chipsy! Czy Wy sobie pozwalacie czasami na takie rzeczy? Szczerze bardzo chciałam je zjeść i zjadłam - ale nie jakoś dużo czy cała paczkę - z umiarem. Ale teraz mam wyrzuty sumienia 😩

Ja wreszcie wracam do żywych po 2 dniach migreny. Najgorzej było w nocy i rano. Przetrwać migrenę na apapie to jest wyczyn. Wolę rodzic SN. Teraz czuję się jak po całonocnej imprezie z alko.
ja też wczoraj i przedwczoraj czułam się masakrycznie. Najgorszy był potworny ból głowy. Nic nie brałam nawet bo się bałam 😣 na szczęście dzisiaj jak ręką odjął. Oczywiście głupia też się zmartwiłam, że jak to tak nagle 😂

Hej dziewczyny! Nie wiem jak Wy ale ja dzisiaj miałam dzień w łóżku bez siły kompletnie 🥹 a teraz mnie naszła chęć na chipsy! Czy Wy sobie pozwalacie czasami na takie rzeczy? Szczerze bardzo chciałam je zjeść i zjadłam - ale nie jakoś dużo czy cała paczkę - z umiarem. Ale teraz mam wyrzuty sumienia 😩
mam wrażenie że każdą z nas dzień z gorszym samopoczuciem najdzie. Ja w sumie bez wyrzutów sumienia zjadłam wczoraj pakę popcornu bo miałam ochotę 🙈

Możemy zrobić grupę zamknięta od 1.08 Jak ktoś będzie chciał jeszcze dołączyć to go dodamy bo tu napisze prośbę o dolaczenie. Poza tym że posty będą widzieć tylko członkowie grupy to nic się nie zmieni. Będzie można przyjąć nowe osoby oraz wyjść z grupy jak ktoś uzna że jednak nie czuje potrzeby w niej być. Jeśli chodzi o fb to wiem ze ciężko będzie się polapac jak tam będziemy pisać i tu, zazwyczaj kończy się to tak że grupka osób przenosi się na fb a reszta zostaje na forum zamkniętym. Więc może poczekajmy z fb jeszcze do tych prenatalnych 😁

reklama
Ja też mam silne bóle migrenowe, niestety na mnie apap nie działa i muszę zapytać lekarza czy mogę coś brać oprócz apapu.
na mnie też nie działa, zmniejsza ból o 10% czyli nic. Mi gin nie pozwoliła nic innego, kazała pić dużo wody🙄 jeśli jesteś migrenikiem, to rozumiesz mój ból przy takich radach. Ech. No nic, w poprzednich ciążach migreny kończyły się w 2 trymestrze. Przeżyłam, to i teraz przeżyję :/ najmłodszego mi tylko żal, cały dzień na bajkach prawie, nie miałam innej opcji :(

Do góry