reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

tez mam nadzerke, to moze byc to?
Tak, nadżerka może lekko krwawić. Jak przerażona pytałam mojego lekarza czy ta nadżerka coś złego oznacza, to mówiła że to częsty objaw ciąży i uprzedziła że mogę przez to plamić ;) umów się do lekarza, żeby się uspokoić, ale jestem prawie pewna że to nic takiego ;)

reklama
A plamienia z tego co mi mówi moja gin to nic wielkiego w 90% przypadkach. Będzie dobrze, gorzej jakbyś krwawiła intensywnie, albo mocny ból brzucha, wtedy trzeba jechać na IP. Ja na początku plamilam 3 razy i to było z pochwy. Okazało się że nadzerka. Wzielam leki i wszystko przeszlo.
Ja jestem za, ale ja bym oiczekala nawet do prenatalny h albo chociaż jeszcze chwilkę. Fajnie, jakby ktoś na FB grupę zrobił.🤔

Jeśli chodzi o wasze krwawienia to może macie jakiegoś krwiaka w macicy? Ja takiego miałam w poprzedniej ciąży, lekarz mówił że to nic złego i to może wywołać krwawienia.
kurcze, to faktycznie wlasciwie dokladnie ten sam etap i takie rzeczy sie dzieja…🤯 szczescie w nieszczesciu ze tak powiem. Chociaz mamy tutaj siebie…

Jejku, dziewczyny, chwilę mnie nie było i tyle do nadrabiania!
Widzę, że dużo się zadziało, trzymam za was kciuki, aby te wasze plamienia okazały się tak jak moje - chwilowe i nieszkodliwe!

Co do grupy prywatnej - jestem za, ale możemy jeszcze chwilę zaczekać. Może się okazać, że po usg ktoś z kwietniowek będzie marcówką.

reklama
Do góry