vvDomivv
Fanka BB :)
na pewni będzie wszystko dobrze! 3mamy za Ciebie mocno kciuki!!Ja dziś mam wizytę, stresuje się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewni będzie wszystko dobrze! 3mamy za Ciebie mocno kciuki!!Ja dziś mam wizytę, stresuje się
współczuję brzmi poważnie i totalnie nie wiem co Ci radzić. Dusić lekarza, musi Ci jakoś pomóc!Dziewczyny, może Wy mi podpowiecie co mam robić bo już na głowę dostaje od tego pieczenia..
Miałam robotę 2 razy badanie moczu ale za każdym razem był to ranek po tym jak poprzedniej nocy włożyłam globulke do pochwy na „infekcje” pochwy.. w sumie to już nie wiem czego jest infekcja ale badania wyszły wszystkie SUPER! A mnie dał piecze.
Myślicie, ze tabletka która pływała w kubeczku z moczem/resztki kremu mogły wpłynąć na wynik badań ?
Dostaje na głowę tak mi nie daje już to żyć.
Byłam w piątek u ginekologa, w pochwie czyściutko bo sprawdził pod mikroskopem
Wystarczy ze ide siku i 5 min później zaczyna się impreza ognia na cały dzień
Macie może jakieś pomysły?
ja też nie mam pomysłuDziewczyny, może Wy mi podpowiecie co mam robić bo już na głowę dostaje od tego pieczenia..
Miałam robotę 2 razy badanie moczu ale za każdym razem był to ranek po tym jak poprzedniej nocy włożyłam globulke do pochwy na „infekcje” pochwy.. w sumie to już nie wiem czego jest infekcja ale badania wyszły wszystkie SUPER! A mnie dał piecze.
Myślicie, ze tabletka która pływała w kubeczku z moczem/resztki kremu mogły wpłynąć na wynik badań ?
Dostaje na głowę tak mi nie daje już to żyć.
Byłam w piątek u ginekologa, w pochwie czyściutko bo sprawdził pod mikroskopem
Wystarczy ze ide siku i 5 min później zaczyna się impreza ognia na cały dzień
Macie może jakieś pomysły?
Kochana a miałaś badania w kierunku chlamydii? Bo nie pamietam czy to ciaza naturalna czy IVF (przy in vitro to badanie obowiazkowe) Teraz sobie tak pomyslalam ze to może to? Wiem ze często dziewczyny borykają się latami z nawracającymi infekcjami, lekartwa niw pomagają a okazuje się że nie były leczone w odpowiedni sposób.współczuję brzmi poważnie i totalnie nie wiem co Ci radzić. Dusić lekarza, musi Ci jakoś pomóc!
ojej! Jak cudownie i jakie śliczne zdjęcie oby tylko takie wiadomości tutaj!Dziewczyny ja już po serduszko jest, maluszek się rozwija prawidłowo
Cudowne wieściDziewczyny ja już po serduszko jest, maluszek się rozwija prawidłowo