Helena!
Moderator
No to mamy razem ja 13:30, a Ty?Ja wizyta dopiero za tydzień we wtorek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mamy razem ja 13:30, a Ty?Ja wizyta dopiero za tydzień we wtorek
Ok 17No to mamy razem ja 13:30, a Ty?
Ja też się czułam staro przez chwile ale już mi przeszłoRównież ten sam team czuje się mega staro, nie wiem jak Wy
na pewno będzie! Kciukasy zaciśnięte!Dzisiaj za mnie żeby było wszystko dobrze )
tez 3mamy bardzo mocno!Ja wizyty dzisiaj nie mam, ale trzymajcie kciuki, bo idę sprawdzić przyrost B-HCG.
mooocniutko 3mamy i czekamy na wieści!I ja mam zaraz wizytę o 10:20 trzymajcie kciuki Kochane Moje
Ja dziś mam wizytę, stresuje sięWitajcie z rana, ja myślami jestem już na swojej jutrzejszej wizycie.
A kto wizytuje dzisiaj? Przypomnijcie za kogo trzymać kciuki.
nie stresuj się, nastaw się pozytywnie i daj nam znać po wizycie. Trzymamy kciuki!Ja dziś mam wizytę, stresuje się