reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

bóle brzucha są normalne- tan wszystko teraz pracuje, rozciąga się itd. Może Cie boleć jak na okres, ciągnąć, kłuć, boleć pachwiny, miednica i w odcinku lędźwiowym 🙃 i niestety to wszystko jest normalne 🤦🏼‍♀️ mnie codziennie pobolewa, choć już nie tak bardzo jak na początku. No i jak się więcej wysilę to też pozniej bardziej czuje. A skoro pęcherzyk na USG był widoczna to ciąża pozamaciczna u Ciebie wykluczona 😊 takze wdech, wydech i daj ciałku odpocząć 😊
Mnie tez martwia bóle brzucha, niby wszyscy mówią ze normalne włącznie z lekarzem ale jednak trochę mnie to martwi, czasem aż mnie skręci jak na okres, najgorzej wieczorami :/

reklama
Też mam bóle brzucha, od kilku dni brzuch boli i ciagnie w pachwinach a najgorzej wieczorem kiedy kładę się do łóżka, wtedy z boku na bok nogi podkurczam bo tak ciagnie..chociaż odpukac dzisiaj było o wiele bo pierwszy dzień bez jakichś większych bóli ale za to z małym porannym indycentem z całowaniem muszli 😂😂

Ja się boję cp, ponieważ mam kłucia z prawej strony aż do nogi, stopy. Aż mi noga drętwieje. Dlatego przepisałam się do lekarza na ten wtorek co będzie. Może coś lekarz zobaczy, może się choć trochę uspokoję.

Mnie właśnie czasami tylko lewy jajnik zakuje tak mocniej,albo no jak kichne... Jak coś boli mocniej to można wziąć nospę.

Ja się boję cp, ponieważ mam kłucia z prawej strony aż do nogi, stopy. Aż mi noga drętwieje. Dlatego przepisałam się do lekarza na ten wtorek co będzie. Może coś lekarz zobaczy, może się choć trochę uspokoję.
myślę że co by tam którejś z nas nie dolegało to ZAWSZE lepiej to skonsultować i usłyszeć że wszystko jest ok, niż cokolwiek przegapić.Mam nadzieję że to nic poważnego, tylko po prostu Twoją fizjologia 🍀

vvDomivv ma rację - jeśli macie jakieś wątpliwości to konsultujcie to z lekarzem. My w sumie możemy coś doradzić, ale każdy ból jest inny.
Ja konsultowałam swój ból brzucha z lekarzem, szukał usg i nie znalazł nic niedobrego, powiedział, że bóle które opisuje oznaczają powiększanie się macicy i że już teraz jest lekko większa, wiec to normalne, że boli raz na jakiś czas. Zwróćcie jednak uwagę na silny i nieustający ból. Pobolewanie to tu to tam jest zazwyczaj objawem naturalnym :)

vvDomivv ma rację - jeśli macie jakieś wątpliwości to konsultujcie to z lekarzem. My w sumie możemy coś doradzić, ale każdy ból jest inny.
Ja konsultowałam swój ból brzucha z lekarzem, szukał usg i nie znalazł nic niedobrego, powiedział, że bóle które opisuje oznaczają powiększanie się macicy i że już teraz jest lekko większa, wiec to normalne, że boli raz na jakiś czas. Zwróćcie jednak uwagę na silny i nieustający ból. Pobolewanie to tu to tam jest zazwyczaj objawem naturalnym :)
Dobrze napisane ✌️

reklama
Do góry