reklama
angeliskax
Moderator
To przyrost jest dobry Jesli chcesz to możesz zrobić ostatni raz by sprawdzić czy będzie większy przyrost ))Dzisiaj wcześniej, ale tylko odrobinę. Może z pół godziny różnicy. Robić jeszcze raz w piątek?
palmtree
Fanka BB :)
Już sama nie wiem, chyba dam spokój. 20 lipca umówiłam się na NFZ w przychodni na osiedlu. 28 lipca mam wizytę u swojego ginekologa w Medicover. Chciałabym przyspieszyć ten czasTo przyrost jest dobry Jesli chcesz to możesz zrobić ostatni raz by sprawdzić czy będzie większy przyrost ))
vvDomivv
ojj tak- ja bym już chciała się upewnić ze jest serduszko a to jeszcze tyyyle czasu. U mnie dzis 4+2 dopiero. A u Ciebie?Już sama nie wiem, chyba dam spokój. 20 lipca umówiłam się na NFZ w przychodni na osiedlu. 28 lipca mam wizytę u swojego ginekologa w Medicover. Chciałabym przyspieszyć ten czas
palmtree
Wg om (21 maja) to 5 tc. Ale miałam przesuniętą owulację, więc moja fasolka jest poczęta dokładnie 14.06. Więc też około 4tc aktualnie.ojj tak- ja bym już chciała się upewnić ze jest serduszko a to jeszcze tyyyle czasu. U mnie dzis 4+2 dopiero. A u Ciebie?
30secondtomars
Zaciekawiona BB
Witam się i ja 5tc. Trzecia ciąża, dzieci brak.
Gratulacje i powodzenia !:*Witam się i ja 5tc. Trzecia ciąża, dzieci brak.
vvDomivv
moja 13go takze dzien różnicyWg om (21 maja) to 5 tc. Ale miałam przesuniętą owulację, więc moja fasolka jest poczęta dokładnie 14.06. Więc też około 4tc aktualnie.
reklama
vvDomivv
no witamy ależ nam siw grono powiększa!Witam się i ja 5tc. Trzecia ciąża, dzieci brak.