reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny, czy poza kwasem foliowym i witaminą D, bierzecie jeszcze jakieś suplementy? Zastanawiam się czy może powinnam coś brać dodatkowo...
Hej 😊 ja biorę kwas foliowy, wit D, kompleks witamin z grupy B, kwasy omega 3,6,9 i zaczęłam brać magnez bo dokuczają mi skurcze w łydkach.

Cześć dziewczyny. Ja nie chce zapeszać, ale jestem po procedurze ivf i wynik testu pozytywny.. Termin na 12 marca wedlug apki 🙈
Hej! Ja też się witam mocno nieśmiało 🙈 po tylu latach bezowocnych starań nadal nie mogę uwierzyć, że zobaczylam 2 kreseczki na teście. Też jestem po 1szej procedurze IVF co do którego myślałam, że nic nie będzie bo tylko 1 z 6 zarodków dotrwał do 5 doby. A tu taki szok i niedowierzanie 🙈 jak narazie miałam 2 bety w których przyrost nie jest powalający: 7dni po transferze beta 60.0, 9dpt beta 107. Dziś z rana byłam na kolejnej woec trzymam mocno kciuki za naszego kropka, żeby rósł w siłę i pięknie się rozwijał. Daj znać jakie wyniki u Ciebie- czy już badałam betę czy nie 😊

Hej.
Wczoraj przy zapisywaniu na wizytę Pani doktor pytała czy biorę jakieś witaminy,powiedziałam że tylko kwas foliowy. Do wizyty tydzień więc powiedziała ,że narazie wystarczy a na wizycie coś dobierzemy.

reklama
Hej! Ja też się witam mocno nieśmiało 🙈 po tylu latach bezowocnych starań nadal nie mogę uwierzyć, że zobaczylam 2 kreseczki na teście. Też jestem po 1szej procedurze IVF co do którego myślałam, że nic nie będzie bo tylko 1 z 6 zarodków dotrwał do 5 doby. A tu taki szok i niedowierzanie 🙈 jak narazie miałam 2 bety w których przyrost nie jest powalający: 7dni po transferze beta 60.0, 9dpt beta 107. Dziś z rana byłam na kolejnej woec trzymam mocno kciuki za naszego kropka, żeby rósł w siłę i pięknie się rozwijał. Daj znać jakie wyniki u Ciebie- czy już badałam betę czy nie 😊
Gratuluję! ❤️ Najważniejsze ze jest przyrost :) ja bety nie robię , mieszkam w UK, tu się tak tego nie praktykuje. Ale dziś jestem 14 dni po transferze i gruba krecha na teście, więc póki co się cieszę 🙂
Moje również pierwsze kreseczki od początku starań, czyli prawie 4 lat :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i resztę dzoewczyn ❤️

Do góry