O rany...trzymajcie sie...który go tydzień?Pati jak i Ciebie ???
Ja w szpitalu od piątku z rozwarciem 1 cm..skurcze uspokoili ale tętno zaczel spadać i leżę cały czas pod ktg...podali mi sterydy na rozwój płuc
reklama
Kutro kończę 34O rany...trzymajcie sie...który go tydzień?
O jejku... I jakie efekty tego wszystkiego? Tez miałam sterydy podane ale ja nie miałam rozwarcia... A my jutro mamy indukcję, jutro jest 37+2 więc zaczynają wywoływacPati jak i Ciebie ???
Ja w szpitalu od piątku z rozwarciem 1 cm..skurcze uspokoili ale tętno zaczel spadać i leżę cały czas pod ktg...podali mi sterydy na rozwój płuc
Pati...to już...dotrwałyście..cudownie...powodzenia dziewczyny.. trzymam kciuki️️️O jejku... I jakie efekty tego wszystkiego? Tez miałam sterydy podane ale ja nie miałam rozwarcia... A my jutro mamy indukcję, jutro jest 37+2 więc zaczynają wywoływac
Dacie radę...bedzie dobrze...jesteście w dobrych rękach.Kutro kończę 34
Kochana Ty to już bezpieczna jesteś!!!ale cały czas w domu byłaś??O jejku... I jakie efekty tego wszystkiego? Tez miałam sterydy podane ale ja nie miałam rozwarcia... A my jutro mamy indukcję, jutro jest 37+2 więc zaczynają wywoływac
Powodzenia!!! Daj koniecznie znać jak będziesz w stanie!!Kochana Ty to już bezpieczna jesteś!!!ale cały czas w domu byłaś??
Dziękuję, dam znać jutro co u nasPati...to już...dotrwałyście..cudownie...powodzenia dziewczyny.. trzymam kciuki️️️
Jestem od 28.01 w szpitalu. Wcześniej byłam 27.12-16.01Kochana Ty to już bezpieczna jesteś!!!ale cały czas w domu byłaś??
reklama
Na szczęście po 9 h na trakcie na obserwacji pod KTG puścili mnie po 22 na salę. Póki co się ustabilizowało. Dziś mam dostać druga dawkę sterydowO jejku... I jakie efekty tego wszystkiego? Tez miałam sterydy podane ale ja nie miałam rozwarcia... A my jutro mamy indukcję, jutro jest 37+2 więc zaczynają wywoływac