reklama
Powiem tak przewertowałam neta i jednak odradzają stosowanie płynu do płukania...gdyz może się dobrze nie wypłukiwać z ubranek..także zostaje przy samym proszku lub płynie do prania.
Tak coś sądziłam że wcześniej płynu do płukania nie używałam
Nie wiem czy już Was pytałam czy nie ale na jaki rozmiar kupujecie też zewnętrzne kombinezony na wyjście ze szpitala no i pewnie jeszcze w kwietniu maluszki w nich pochodzą ..ja kupiłam na 62...ale sama nie wiem czy nie lepiej było wziąsc większy a Wy jak uważacie ??
Tak coś sądziłam że wcześniej płynu do płukania nie używałam
Nie wiem czy już Was pytałam czy nie ale na jaki rozmiar kupujecie też zewnętrzne kombinezony na wyjście ze szpitala no i pewnie jeszcze w kwietniu maluszki w nich pochodzą ..ja kupiłam na 62...ale sama nie wiem czy nie lepiej było wziąsc większy a Wy jak uważacie ??
Tyna_88
Fanka BB :)
U nas będą prane tylko w płynie do prania, bez płynu do płukania. Po przebojach z alergią na każdy dzieciowy proszek u pierwszej córki tym razem jestem ostrożna i na pierwszy miesiac-dwa kupiłam płyn do prania eko Anthyllis baby. Później spróbuję z jakimś zwykłym proszkiem bobini.Hej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?
Ja nie planuję raczej kombinezonu na wyjście ze szpitala, bo dziecko będzie w śpiworku do fotelika. Na spacery później mam zimowy po pierwszej córce rozmiar 56 i mam misia 62. Zobaczymy jak będzie w razie czego można szybko dokupić
Ja też mam już takiego misia-kombinezon. Nie kupowałam takiego typowego zimowego bo mam nadzieję że kwiecień już będzie wiosenny.U nas będą prane tylko w płynie do prania, bez płynu do płukania. Po przebojach z alergią na każdy dzieciowy proszek u pierwszej córki tym razem jestem ostrożna i na pierwszy miesiac-dwa kupiłam płyn do prania eko Anthyllis baby. Później spróbuję z jakimś zwykłym proszkiem bobini.
Ja nie planuję raczej kombinezonu na wyjście ze szpitala, bo dziecko będzie w śpiworku do fotelika. Na spacery później mam zimowy po pierwszej córce rozmiar 56 i mam misia 62. Zobaczymy jak będzie w razie czego można szybko dokupić
A jaki masz śpiworek do fotelika samochodowego ??
Tyna_88
Śpiworek mam szyty ręcznie. Minky. Kupiony używany w 2018r. Niestety konkretnej marki ani osoby, która szyje nie umiem polecić.Ja też mam już takiego misia-kombinezon. Nie kupowałam takiego typowego zimowego bo mam nadzieję że kwiecień już będzie wiosenny.
A jaki masz śpiworek do fotelika samochodowego ??
Ja mam tylko podkłady poporodowe, kapcie i koszule.Dziewczyny a jak wyprawka Wasza do szpitala ? Macie już wszystko ?
Narazie kompletuje dla małej..ale też idzie mi to średnio..
Nie mogę się zdecydować na ten Chicco baby bo troszkę to kosztuje...a do sypialni na górę i tak muszę kupić łóżeczko więc trochę wydatków wyjdzie..
Tylko problem w tym że mała nie będzie miała gdzie spać jak będę gotowała na dole...
Dlatego ciągle zastanawiam się nad tym krzaczkiem lub kołyska ewen.w grę chodzi wózek...
kokaloka
Mi zostały tylko jakieś pojedyncze rzeczy, plan mam do końca stycznia spakować torbę i już nic nie ruszać. Termin na początek marca.Dziewczyny a jak wyprawka Wasza do szpitala ? Macie już wszystko ?
reklama
Ja mam wszystko...walizka spakowana...dojdą tylko rzeczy które jeszcze używam.. klapki kosmetyki ładowarka...a jaką walizkę szykujecie?ja się wcisnęłam w podręczna taką samolotową ale pęka w szwach.. .nie wiem czy nie przepakować się do większej...większe mam za to bardzo duże a dwie małe tez nie bardzo widzę...może mala walizka i torba na ramię...?Dziewczyny a jak wyprawka Wasza do szpitala ? Macie już wszystko ?