reklama
Lake882
Fanka BB :)
Co do wózka to ja mam po moich maluchach więc jest jeszcze w dobrej formie.
Łóżeczko drewniane u mnie będzie w sypialni a na dole w salonie będę miała kosz Mojżesza na kółkach na początek a później łóżeczko turystyczne.
Jeśli chodzi o twardnienie brzucha to przez ostatni tydzień częstotliwość się nasiliła ale też przypuszczam że mała się obróciła główka w dół.
Łóżeczko drewniane u mnie będzie w sypialni a na dole w salonie będę miała kosz Mojżesza na kółkach na początek a później łóżeczko turystyczne.
Jeśli chodzi o twardnienie brzucha to przez ostatni tydzień częstotliwość się nasiliła ale też przypuszczam że mała się obróciła główka w dół.
Tyna_88
Fanka BB :)
Ja pierwsze dziecko karmiłam na leżąco na boku. Tak mi najwygodniej. Nawet nie zmieniałam boku, tylko raz piła z piersi na dole, a raz na górze ale rozumiem, że każdemu odpowiada inna pozycjaNie wiem czy ja b dała tak radę karmić..z tego co pamiętam to wiecznie musiałam karmić jak było malutkie dziecko na siedząco na poduszce do karmienia i raz z jednej raz z drugiej piersi. Nie wiem jak teraz zalecają ale parę lat temu to kazali dziecko po karmieniu podnosić do odbicia
Rzeczywiście, nie pomyślałam o odbijaniu, ale wtedy odbijalam chyba przez jakieś 2 miesiące, nie było potrzeby dłużej, ona nie bekała. No ale każde dziecko inne, wyjdzie w praniu jak będzie
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Baby hit legnica 950zl. szare ta nowa wersjaA kupowaliscie nowe to łóżeczko ? Gdzieś coś taniej wyczailas ??
Załączniki
40stkowaMama
Zaangażowana w BB
Wczoraj stracilismy aniołka na sali. Dziewczynka 32tc. Jej mamusia jest silna, musi teraz urodzić i pożegnać córeczkę. Takie dni rozsypują cie na milion kawałków.
O matko....jak mi strasznie przykronawet nie wyobrażam sobie co ta mama teraz przeżywa...Wczoraj stracilismy aniołka na sali. Dziewczynka 32tc. Jej mamusia jest silna, musi teraz urodzić i pożegnać córeczkę. Takie dni rozsypują cie na milion kawałków.
Jak do tego doszło...przecież leżała w szpitalu pod kontrolą lekarzy
Sliczne!Baby hit legnica 950zl. szare ta nowa wersja
Ja tylko w proszku...na Płyń przyjdzie czas potem...Hej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?
reklama
Ja będę stosowała lovelę w płynie + płyn do płukaniaHej Mamusie ! Czy pierzecie ubranka dla dzieci tylko w proszku czy jeszcze używacie jakiegoś płynu do płukania?