reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Bardzo mi przykro, że tego doświadczyłas 😞 jeśli możesz, napisz proszę trochę więcej na ten temat. W którym tygodniu byłaś? Mój lekarz twierdzi, że widzi szyjkę na normalnym USG, nie dopochwowym. Pytałam przed wizytą u fizjoterapeuty czy nie ma przeciwwskazań właśnie pod względem szyjki. Nie chcę negować jego wiedzy i doświadczenia ale czytam, że u większości dziewczyn inaczej to wygląda. Czy u Ciebie w ogóle tego nie wykryli wcześniej?
Nie wykryli wcześniej bo badanie szyjki macicy powinno robić się dopiero kolo 20 tygodnia ciazy, i tak tez sie stalo mialam usg dopochwowe w 20 tygodniu pozniej przelezalam 4 tygodnie w szpitalu i w tym czasie odeszly mi wody bo za dlugo zwlekali z zalozeniem szwu poznien bez wod plodowych wegetowałyśmy az w koncu doszlo do duzego stanu zapalnego u mnie i akcji porodowej, jak juz bylo po to tylko slyszalam ze miałam szczęście ze nie skończylo się podwójną śmiercią

Nie wykryli wcześniej bo badanie szyjki macicy powinno robić się dopiero kolo 20 tygodnia ciazy, i tak tez sie stalo mialam usg dopochwowe w 20 tygodniu pozniej przelezalam 4 tygodnie w szpitalu i w tym czasie odeszly mi wody bo za dlugo zwlekali z zalozeniem szwu poznien bez wod plodowych wegetowałyśmy az w koncu doszlo do duzego stanu zapalnego u mnie i akcji porodowej, jak juz bylo po to tylko slyszalam ze miałam szczęście ze nie skończylo się podwójną śmiercią
Przeszłaś koszmar. Przytulam.
Dobrze że teraz na każdej wizycie Ci lekarz sprawdza szyjkę.

Hej Dziewczyny :)
Jakoś ostatnio tu zamilkłyście :) co słychać? Jak tam Wasze Krzywe cukrowe? Ja dziś odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć, wszystkie pomiary dość niskie, a na czczo nawet na granicy hipoglikemii :(

reklama
Do góry