reklama
Ja ale ta przyjemność dopiero za 2 tygodnieKtóra z Was jeszcze czeka na badanie krzywej ?
Daanaa
Fanka BB :)
ja miałam jutro mieć ale przełożyłam na za tydzień. Więc czekamKtóra z Was jeszcze czeka na badanie krzywej ?
Anna123456789
Początkująca w BB
Nie wykryli wcześniej bo badanie szyjki macicy powinno robić się dopiero kolo 20 tygodnia ciazy, i tak tez sie stalo mialam usg dopochwowe w 20 tygodniu pozniej przelezalam 4 tygodnie w szpitalu i w tym czasie odeszly mi wody bo za dlugo zwlekali z zalozeniem szwu poznien bez wod plodowych wegetowałyśmy az w koncu doszlo do duzego stanu zapalnego u mnie i akcji porodowej, jak juz bylo po to tylko slyszalam ze miałam szczęście ze nie skończylo się podwójną śmierciąBardzo mi przykro, że tego doświadczyłas jeśli możesz, napisz proszę trochę więcej na ten temat. W którym tygodniu byłaś? Mój lekarz twierdzi, że widzi szyjkę na normalnym USG, nie dopochwowym. Pytałam przed wizytą u fizjoterapeuty czy nie ma przeciwwskazań właśnie pod względem szyjki. Nie chcę negować jego wiedzy i doświadczenia ale czytam, że u większości dziewczyn inaczej to wygląda. Czy u Ciebie w ogóle tego nie wykryli wcześniej?
IwonaL
Fanka BB :)
Przeszłaś koszmar. Przytulam.Nie wykryli wcześniej bo badanie szyjki macicy powinno robić się dopiero kolo 20 tygodnia ciazy, i tak tez sie stalo mialam usg dopochwowe w 20 tygodniu pozniej przelezalam 4 tygodnie w szpitalu i w tym czasie odeszly mi wody bo za dlugo zwlekali z zalozeniem szwu poznien bez wod plodowych wegetowałyśmy az w koncu doszlo do duzego stanu zapalnego u mnie i akcji porodowej, jak juz bylo po to tylko slyszalam ze miałam szczęście ze nie skończylo się podwójną śmiercią
Dobrze że teraz na każdej wizycie Ci lekarz sprawdza szyjkę.
A jakie masz wyniki?Hej Dziewczyny
Jakoś ostatnio tu zamilkłyście co słychać? Jak tam Wasze Krzywe cukrowe? Ja dziś odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć, wszystkie pomiary dość niskie, a na czczo nawet na granicy hipoglikemii
Na czczo 67, po 1h 116, po 2h 74.A jakie masz wyniki?
Lekarz w poniedziałek, ciekawa jestem co na to powie.
reklama
Nie jest tragicznie. Na czczo nisko ale bez przesady a później jest ok. Ale daj znać co Ci powie lekarzNa czczo 67, po 1h 116, po 2h 74.
Lekarz w poniedziałek, ciekawa jestem co na to powie.