reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Ja też 24 tydzień,
Termin na 20.03

A jak u Was @Anna12345689 były zdiagnozowane te zbyt krótkie szyjki, bo ja nie kojarzę u sobie takiego badania

reklama
Trochę stresuje się ze maluch nie daje o sobie znać, od razu czarne scenariusze chodzą po głowie, chyba 2dni (albo są tak skromne ze nie może mylę je z jelitami). Plus mam obawy przed krzywa cukrowa 😒 ale trzeba odpędzać czarne chmury 😊 a jak Twoje samopoczucie? ☺️
Moje samopoczucie różne 🙂 raz lepiej raz gorzej ale do przodu. Najgorsze że szybko się mecze a ta pogoda nie pomaga. Co do ruchów to moje maleństwo też różnie się wierci ale jest to normalne. Jeśli jednak masz jakieś obawy to poproś o częstsze wizyty.
Co do krzywej moim zdaniem nie ma się co nastawiać bo co ma być to będzie. Głowa do góry. A kiedy masz krzywa?

Hej dziewczyny ja dopiero 24 tydzien
Termin porodu 18.03.2023
Jest ciężko szew założony profilaktycznie w 15 tygodniu szyjka skrócila się z 3,6 na 3,1 narazie oszczędny tryb oby się narazie wiecej nie skracała
U mnie pessar w 22tc, szyjka 23mm. Też mam nadzieję, że to coś pomoże.
Dbajcie o siebie i odpoczywajcie ale ruch też jest dobry chyba że lekarz zalecił inaczej. Ja się zastanawiam jak moja szyjka się trzyma ale w poniedziałek się dowiem.

reklama
Do góry