U mnie problem z pozycją do spania już od ponad miesiąca, a to dlatego, że uwielbiam (a raczej uwielbiałam ) spanie na brzuchu! Kupiłam poduchę w kształcie litery C w Biedrze i bardzo ją lubię kosztowała niecałe 70 zł, może jeszcze gdzieś się ostała w sklepowych koszach, jeśli któraś z mamusiek poszukuje to polecam
reklama
Też ją mam z biedryU mnie problem z pozycją do spania już od ponad miesiąca, a to dlatego, że uwielbiam (a raczej uwielbiałam ) spanie na brzuchu! Kupiłam poduchę w kształcie litery C w Biedrze i bardzo ją lubię kosztowała niecałe 70 zł, może jeszcze gdzieś się ostała w sklepowych koszach, jeśli któraś z mamusiek poszukuje to polecam
Jestem, jestem. 🖐 Oprócz lekkiej anemii jest w porządku. Lekarz znowu zawiedziony, bo dzieciątko nie chce współpracować, ostatnio było całkowicie pionowo, dziś znowu całkowicie rozłożone poziomo , kolejna wizyta będzie już połówkowa i mam nadzieje, ze wtedy coś konkretnego się dowiem
A moje samopoczucie dziś rano było bardzo dobre, a teraz jest baaardzo średnie..
A moje samopoczucie dziś rano było bardzo dobre, a teraz jest baaardzo średnie..
Lake882
Fanka BB :)
Najważniejsze że jest dobrzeJestem, jestem. 🖐 Oprócz lekkiej anemii jest w porządku. Lekarz znowu zawiedziony, bo dzieciątko nie chce współpracować, ostatnio było całkowicie pionowo, dziś znowu całkowicie rozłożone poziomo , kolejna wizyta będzie już połówkowa i mam nadzieje, ze wtedy coś konkretnego się dowiem
A coś na tą anemię Ci powiedział ?
Intasek
Masz jeszcze mdłości? W którym tygodniu jesteś? Przepisał Ci lekarz jakieś żelazo na tą anemię, czy masz po prostu bardziej dbać o dietę?Jestem, jestem. 🖐 Oprócz lekkiej anemii jest w porządku. Lekarz znowu zawiedziony, bo dzieciątko nie chce współpracować, ostatnio było całkowicie pionowo, dziś znowu całkowicie rozłożone poziomo , kolejna wizyta będzie już połówkowa i mam nadzieje, ze wtedy coś konkretnego się dowiem
Hej dziewczyny czy jest szansa powrotu do wątku prywatnego? Bo chyba zdecydowana większość z Was przeszła już do grupy prywatnej, a warunkiem dostępu do niej była większa aktywność na forum. Dajcie proszę znać, czy w ogóle rozwazacie dołączanie innych dziewczyn, czy rezygnujecie z pierwotnego pomysłu. Wtedy my-pozostale mamuśki będziemy ewentualnie myśleć o tym, by założyć też swój odrębny wątek zamknięty.
Ale zazdroszczęMi tez póki co śpi się dobrze, nawet na brzuchu
mi brzuszek wystaje i już tęsknię za spankiem na brzuchu
A co do poduszki ja mam w kształcie litery U i ja bardzo lubię (ok 40zl dałam)
16 tydzień, mdłości nie miałam w ogóle. Dał mi rozpiskę w jakich produktach i ile jest tego żelaza i mam to wcinaćMasz jeszcze mdłości? W którym tygodniu jesteś? Przepisał Ci lekarz jakieś żelazo na tą anemię, czy masz po prostu bardziej dbać o dietę?
IwonaL
Te wątki prywatne wydają mi się przeciwieństwem tego, czym to forum jest z założenia - grupą wsparcia. Plus jest to bardzo nie fajne, że kilka dziewczyn ocenia kto ( według nich! ) nadaje się do tego wątku, np na podstawie aktywności, która wg tych dziewczyn ma 'być wystarczająca' - co jest bardzo krzywdzące, bo niektóre dziewczyny zaglądają to co kilka dni, niektóre mają trudną ciążę i powoli zbierają się do napisania pierwszego komentarza - czy to oznacza, że już nie zasługują na wsparcie? Nie było żadnej informacji czy ten wątek jest już aktywny, tylko pytanie kto jest chętny - i sporo dziewczyn teraz się zastanawia o co chodzi - czy wątek jest a nie zostały dodane? Chciałam dodać, że dostałam tutaj OGROM wsparcia od cudownych dziewczyn, za co jestem ogromnie wdzięczna. Też staram się wspierać jak mogę. Ale jestem bardzo przeciwna takim praktykom - i dla jedności nie chodzi mi o sam wątek prywatny, bo rozumiem, że niektóre dziewczyny mogą mieć taką potrzebę, ale o to w jaki sposób jest to przeprowadzane i w jaki sposób niektóre dziewczyny oceniały aktywność innych użytkownikowniczek tego forum. To moje 3 grosze.Hej dziewczyny czy jest szansa powrotu do wątku prywatnego? Bo chyba zdecydowana większość z Was przeszła już do grupy prywatnej, a warunkiem dostępu do niej była większa aktywność na forum. Dajcie proszę znać, czy w ogóle rozwazacie dołączanie innych dziewczyn, czy rezygnujecie z pierwotnego pomysłu. Wtedy my-pozostale mamuśki będziemy ewentualnie myśleć o tym, by założyć też swój odrębny wątek zamknięty.
reklama
IwonaL
A ja, mogłam zapytać tutaj o rekomendacje zanim przepłaciłam za moja poduszkę ja mam od początku problem z biodrami podczas spania, bardzo mnie bolą i przewracam się z boku na bok całą noc - idę jutro do fizjoterapeuty to może coś poradzi.Ale zazdroszczę
mi brzuszek wystaje i już tęsknię za spankiem na brzuchu
A co do poduszki ja mam w kształcie litery U i ja bardzo lubię (ok 40zl dałam)