reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Będzie wszystko dobrze! 🤗🤗🤗 wysyłam mocne uściski! ❤️
U nas tez była najpierw szkoła, potem dobra praca, niedawno wzięliśmy się za budowę własnego domu i tak myśleliśmy, ze jak tam przejdziemy mieszkać to może nam się uda, udało się wcześniej, ale z maleństwem już może będziemy na własnym kwadracie 💖 Zawsze jest coś, a potem się żałuje... ja tez żałuje ze tak późno w sumie.. 🙈
My też dokładnie tak samo. Powrót na studia, lepsza praca, własny dom i dopiero potem ciąża. Nie żałuję absolutnie, bo chciałam podróżować i nie mieć poczucia, że coś mi w życiu umknęło. Gdybym zaszła w ciążę 5-8 lat temu, nie byłabym taka niezależna i też bym żałowała. Większość schorzeń może dotknąć kobiety w różnym wieku, także nie można się o nic obwiniać. Plus wydaje mi się że teraz jestem najlepszą wersją siebie. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i przestańmy się obwiniać ❤️❤️❤️

Chciałam się podzielić super rada, którą dostałam od przyjaciółki. Nie wiem czy ktoś tu już próbował poduszki ciążowej? Owa przyjaciółka wydała sporo kasy na poduszkę ciążową, która w ogóle się nie sprawdzała. Później kupiła taka w IKEA za 40 zł chyba i podobno najlepsza jaką próbowała. Szkoda, że nie powiedziała mi zanim też wydałam o wiele za wiele na poduszkę w kształcie C w której nie mogę się przewracać z boku na bok 😅

Ostatnia edycja:
Chciałam się podzielić super rada, którą dostałam od przyjaciółki. Nie wiem czy ktoś tu już próbował poduszki ciążowej? Owa przyjaciółka wydała sporo kasy na poduszkę ciążową, która w ogóle się nie sprawdzała. Później kupiła taka w IKEA za 40 zł chyba i podobno najlepsza jaką próbowała. Szkoda, że nie powiedziała mi zanim też wydałam o wiele za wiele na poduszkę w kształcie C w której nie mogę się przewracać z boku na bok 😅
I to jest kolejną sprawa że u każdej z nas będzie sprawdzać się coś innego. Ja mam swoją poduszkę w "C" i jest bardzo wygodna i przewracać się z boku na bok też daje radę 🙂

Ja jeszcze nie mam poduszki, póki co, dobrze mi się śpi bez niczego, ale już niedługo będę się za jakąś rozglądać, a opinie są różne jak czytam na necie, każdej pasuje coś innego 🙂

Mi tez póki co śpi się dobrze, nawet na brzuchu 😁 ale w planach mam zamiar zakupić te poduszkę. Chętnie od kogoś zgapie 🙈
Ja dziś mam wizytę, może czegoś ciekawego się dowiem, bo maleństwo jest bardzo aktywne i ciężko w ogóle cokolwiek na temat płci powiedzieć. Jak kobietki dziś samopoczucie? ❤️ Ściskam mocno i miłego dnia ❤️

Mi tez póki co śpi się dobrze, nawet na brzuchu 😁 ale w planach mam zamiar zakupić te poduszkę. Chętnie od kogoś zgapie 🙈
Ja dziś mam wizytę, może czegoś ciekawego się dowiem, bo maleństwo jest bardzo aktywne i ciężko w ogóle cokolwiek na temat płci powiedzieć. Jak kobietki dziś samopoczucie? ❤️ Ściskam mocno i miłego dnia ❤️
Powodzenia na wizycie i czekamy na wieści 🥰
Ahh uwielbiam spać na brzuchu ale w każdej ciąży jak tylko się dowiedziałam mój organizm nie pozwalal położyć się na brzuchu. Moje samopoczucie jest zmienne bardzo.

reklama
Ja jeszcze nie mam poduszki, póki co, dobrze mi się śpi bez niczego, ale już niedługo będę się za jakąś rozglądać, a opinie są różne jak czytam na necie, każdej pasuje coś innego 🙂
Otóż to. Szkoda, że nie można testować w sklepie. Ja swoją mogłam oddać ale zapomniałam i miną termin zwrotu także jeśli będziesz szukać to upewnij się, że w razie czego można oddać. Kto wie, może jak się zrobię większa ta w kształcie C mi podpisuje.

Do góry