reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Cytologię miałam robioną 2 miesiące temu i wszystko jest w niej ok. Dziękuję bardzo. Właśnie jutro jak już pisałam wybiorę się na posiew, poczekam na wyniki i skonsultuje to z moją lekarką. Może to po prostu są jakieś podrażnienia od bielizny czy potu spowodować ta temperaturą ostatnio.
Też pomyślałam o bieliźnie, stosujesz bawełniana bez szwów? Ważne żeby nie nosić wkładek bo od tego się mnożą bakterie, ciagle masz „mokro” od tej wkładki jeśli stosujesz ;)
I spać bez majtek! Wietrzyć!
Ja kiedyś miałam non stop infekcje odkąd przestałam stosować wkładki, żele do higieny intymnej i zaczęłam spać bez majtek nie mam żadnych problemów :)

A oki, czyli to nie est zwykle badanie moczu. Mnie ciagle piecze po siusianiu i zobacze co mi wyjdzie na zwyklym badaniu w sensie czy mam bkterie. Ale malo.pije. moze mam zbyt zageszczony mocz
Spróbuj zakwasić organizm, nie jedz słodyczy pij bardzo dużo wody z cytryna i sok z żurawiny, ja kilka tygodni temu miałam podobny problem i mi przeszło, ale odstawiłam całkowicie cukier w prostej postaci - zero soków chyba ze cytrusowe, zero słodzenia napojów, zero słodkiego i ogromne ilości wody z cytryna plus tez sok z żurawiny, możesz mieć niewiele bakterii ale jak mało pijesz to ich nie wyplukujesz :) 😘

Dziewczyny, rzygam non stop od 5 rano. Wody, kaszy ryzwej, nic moj zoladek nie toleruje. Mam nadzieję, ze później przejdzie. Sikac mi się nie chce od nocy, a piecze mnie jeszcze po porzednim siusianiu. W razie zego po jakim czasie jechac na kroplówkę? Juz mam tak dość tego rzygania😭 i oczywiście jak to bywa jestem sama z dziecmi. Syn wstal po 5, corka po 6🙈

Dziewczyny, życzę spokojnej i udanej niedzieli. Ja właśnie miałam wyjść do rodziców, ale niemiłosiernie leje deszcz 🌧️, mam nadzieję, że u Was lepsza pogoda 🌞, a niedziela upłynie Wam leniwie i spokojnie 😘😘😘

Dziewczyny, rzygam non stop od 5 rano. Wody, kaszy ryzwej, nic moj zoladek nie toleruje. Mam nadzieję, ze później przejdzie. Sikac mi się nie chce od nocy, a piecze mnie jeszcze po porzednim siusianiu. W razie zego po jakim czasie jechac na kroplówkę? Juz mam tak dość tego rzygania😭 i oczywiście jak to bywa jestem sama z dziecmi. Syn wstal po 5, corka po 6🙈
Ja bym jechała już… 😞

Zdrowia Kochana. Jak masz możliwość to może jedz na IP

z opisu to źle wygląda :( Ty masz kogoś, kto mógłby Ci z dziećmi chociaż pomóc?

reklama
Może to nie objawy ciążowe, a jakieś zatrucie lub zakażenie 🙁

Do góry