reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Hej. Napisze wiecej jak się troche jeszcze lepiej poczuje. Na wieczór juz tak mną szarpalo, że pojechałam do szpitala. Dali mi recepte na wymioty. Zobaczymy jak sytuacja dzisiaj.@Marcemma90 jak tam sytuacja ?
Lake882
Oby pomogło, trzymam kciukiHej. Napisze wiecej jak się troche jeszcze lepiej poczuje. Na wieczór juz tak mną szarpalo, że pojechałam do szpitala. Dali mi recepte na wymioty. Zobaczymy jak sytuacja dzisiaj.
Daj znać dobrze ,że pojechałaś ,Hej. Napisze wiecej jak się troche jeszcze lepiej poczuje. Na wieczór juz tak mną szarpalo, że pojechałam do szpitala. Dali mi recepte na wymioty. Zobaczymy jak sytuacja dzisiaj.
Lelum
jeżeli katar nie pozwala Ci oddychać to skonsultuj się z lekarzem. Ja miałam w druga stronę - tak zatkany nos, że przyznaję - sięgnęłam po sudafed. Zdarzyło się dwa razy (po jednym psiknięciu tylko w jedna dziurkę), bo nie mogłam oddychać. Aż się popłakałam mężowi, że albo wezmę sudafed i narażę dziecko na wady rozwojowe albo je zaduszę i będzie niedotlenione. Ale to już było w sytuacji, kiedy naprawdę nie mogłam złapać oddechu leżac i ziewałam co sekundę, bo mój organizm starał się za wszelka cenę dotlenić. Mi spraye z sola morska zapychały nos jeszcze bardziej Ale to mówię, to była bardzo kryzysowa sytuacja i trzeba było wybierać między złem a złem. Jeżeli też tak cierpisz to rozważ “za” i “przeciw”.Mamuśki, a czym się kurujecie?
Rozłożyło mnie w piątek, kicham co parę minut. Katar leje się z nosa jak woda, głowa pęka... Co można wziąć by się trochę podkurowac?
Naczytałam się że nic nie można, ani gripexa, ani żadnego psikacza do nosa...
Tylko paracetamol, który nic mi nie pomaga.
Kasia.dobry
Moderator
Kiedyś jak czytałam o kroplach do nosa to informacja była że nie są zakazane. Po prostu nie są wskazane do używania.. a już na pewno nie w dużych dawkach.jeżeli katar nie pozwala Ci oddychać to skonsultuj się z lekarzem. Ja miałam w druga stronę - tak zatkany nos, że przyznaję - sięgnęłam po sudafed. Zdarzyło się dwa razy (po jednym psiknięciu tylko w jedna dziurkę), bo nie mogłam oddychać. Aż się popłakałam mężowi, że albo wezmę sudafed i narażę dziecko na wady rozwojowe albo je zaduszę i będzie niedotlenione. Ale to już było w sytuacji, kiedy naprawdę nie mogłam złapać oddechu leżac i ziewałam co sekundę, bo mój organizm starał się za wszelka cenę dotlenić. Mi spraye z sola morska zapychały nos jeszcze bardziej Ale to mówię, to była bardzo kryzysowa sytuacja i trzeba było wybierać między złem a złem. Jeżeli też tak cierpisz to rozważ “za” i “przeciw”.
Tak czy inaczej najlepiej skontaktować się z lekarzem, który powie wszystkie za i przeciw
Jeszcze tylko melduje, że po dzisiejszej wizycie 10+6 maleństwo ma już 4,1 cm i wszystko wygląda książkowo
Wszystkim pozostałym wizytującym życzę powodzenia i trzymam kciuki
Lake882
Super !! Świetna wiadomośćKiedyś jak czytałam o kroplach do nosa to informacja była że nie są zakazane. Po prostu nie są wskazane do używania.. a już na pewno nie w dużych dawkach.
Tak czy inaczej najlepiej skontaktować się z lekarzem, który powie wszystkie za i przeciw
Jeszcze tylko melduje, że po dzisiejszej wizycie 10+6 maleństwo ma już 4,1 cm i wszystko wygląda książkowo
Wszystkim pozostałym wizytującym życzę powodzenia i trzymam kciuki
reklama
Anne1991
Hej, czy wy też jesteście zmęczone w pracy tak jak ja??? Chce pracować do połowy stycznia a czuję że będzie się dluuyzyc
Tak, ja jestem bardzo zmęczona, zawsze po pracy muszę pospać. Nie czuję się najlepiej. Jestem rozkojarzona i wszystko zapominam.