Karooola28
Fanka BB :)
Śliczne imięStrasznie dużo ludzi mi docina i się krzywi na imię mojego Synka ma na imię Cezary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne imięStrasznie dużo ludzi mi docina i się krzywi na imię mojego Synka ma na imię Cezary
Czemu marna? Kiedy miałaś miesiączkę ostatnia i jak długie masz cykle?Dziewczyny, w środę ubiegłą miałam cień cienia, dziś beta wg mnie marna. Powtarzam w czwartek.
Wiesz co wg mnie zaczął się faktycznie czwarty tydzień dopiero, om 31 maja, ale zakładam że 22 czerwca mogło dojść do zapłodnienia.Czemu marna? Kiedy miałaś miesiączkę ostatnia i jak długie masz cykle?
Beta jest Ok, zobacz przyrost
ej, moja tez nie powalała, a pozniej się rozkręciła. Gdybyś miała będę 10.0 to można by było mówić że marna najważniejszy jest przyrost. I z tego co kojarzę to ciaza nie jest zbyt zaawansowana wiec mysle ze będzie ok!Dziewczyny, w środę ubiegłą miałam cień cienia, dziś beta wg mnie marna. Powtarzam w czwartek.
ja pierwsza betę miałam 60.00.ej, moja tez nie powalała, a pozniej się rozkręciła. Gdybyś miała będę 10.0 to można by było mówić że marna najważniejszy jest przyrost. I z tego co kojarzę to ciaza nie jest zbyt zaawansowana wiec mysle ze będzie ok!
Dlaczego? Cezary to piękne imię przecież.Strasznie dużo ludzi mi docina i się krzywi na imię mojego Synka ma na imię Cezary
Ja też się martwię. Ale to dobry przyrostDziewczyny a przyrost bety o 182% to dobry przyrost ? w sensie myślicie że taki przyrost może jeszcze ulec zmianie i nagle zacząć spadać ? może głupio pytam ale po ciąży biochemicznej się martwię
Jest dobry!Dziewczyny a przyrost bety o 182% to dobry przyrost ? w sensie myślicie że taki przyrost może jeszcze ulec zmianie i nagle zacząć spadać ? może głupio pytam ale po ciąży biochemicznej się martwię