reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

Cześć Dziewczyny! Jakieś wizyty dzisiaj? Jak się czujecie? Ja mam już dosyć tych upałów... najchętniej weszłabym na caly dzień do jakiegoś basenu i z niego nie wychodziła. Ale basenu brak 😂 wizytę mam jutro, ciekawa jestem co u maluszka :) w środę usg genetyczne, będzie stresik...
Dzisiaj wizytuje ja i @Chattahoochee tyle wiem 🙂

reklama
Mam żołądek w gardle przed tą wizyta, całą noc mi się śniły wizyty u lekarza o różnej treści. Jestem zmęczona dzisiejszym dniem 🙈

Cześć Dziewczyny! Jakieś wizyty dzisiaj? Jak się czujecie? Ja mam już dosyć tych upałów... najchętniej weszłabym na caly dzień do jakiegoś basenu i z niego nie wychodziła. Ale basenu brak 😂 wizytę mam jutro, ciekawa jestem co u maluszka :) w środę usg genetyczne, będzie stresik...
U mnie też goroco. Do tego boli mnie w krzyzu i mdli mnie ;) ale cos kosci mnie tez bolą 🤦 nie jest najgorsej

Gratulacje zdrowych dzidzi😊 nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszcze, że macie juz po badaniu.
Ja przełożyłam prenatalne na za tydzien w piatek. Bede wtedy 12+1. Yroche szybko, ale raz maz bedzie z dziećmi, a dwa bedzie szybciej badanie. O ile wszystko bedzie dobrze 😒
Ja sie strasznie denerwuje, bo mialam zle usg z córką 😭 i niepewność czy moje dziecko bedzie chore az chwile po porodzie🤦

Wiem, ze chyba omijacie moj posty z samopoczuciem,😂😅🤣🤣🤣 ale musze sie pozaluc. Dzisiaj od rana 🤮, myslalam ze umre plus na chacie 27 stopni. Zoladek piecze, slabo mi mega. Serio nawet nie mam sily stac po prysznicem 🤦 mlody dostal na obiad sloiczek. Na szczęście maz wrocil w nastroju 🤔 i ogarnal obiad ( pizze🤦😂) i teraz wzial choc na chwile malego do biedry.

Odwolalam wizyte u dentysty. Zapisze sie jak mi troch mlosci prejda.

Gdybu ktos zakladal inny watek prywatny ( jestem za yym, zeby w razie w powstal dopiero w polowie wrzesnia jak wszystkie bedziemy po prenatalnych) moze ktos jeszcze dolaczy, to. Jestem chetna nawey jakby mnie zmiotlo na dwa tygodnie🤦🤔

Sory za slowa, moj telefon jest mega ułomny

@spelnicmarzenie dalej Cie tak meczy czy ju yroche przeszło?
ja się czuje fatalnie.. 🥺nadal nie mogę jeść tego co normalnie tylko na to co mam ochotę to akurat zjem a później zdycham tak czy tak..
mam dni gdzie nie czuje w ogóle głodu a mam dni gdzie aż mnie mdli z głodu.. i tak w kółko. Żołądek nie odpuszcza.. po każdym jedzeniu czuje się fatalnie.. 🤯

ja się czuje fatalnie.. 🥺nadal nie mogę jeść tego co normalnie tylko na to co mam ochotę to akurat zjem a później zdycham tak czy tak..
mam dni gdzie nie czuje w ogóle głodu a mam dni gdzie aż mnie mdli z głodu.. i tak w kółko. Żołądek nie odpuszcza.. po każdym jedzeniu czuje się fatalnie.. 🤯
Trzymajsie dzielnie👍 male pocieszenie, ale ja yez tak mam 🙉

Ja mam całe szczeście w domu chłodniutko ( a pracuje home office ) ale jak wychodzę z psem to nagle taka para gorąca we mnie bucha, że po 3 mintach już mam dość.

Kciukasy za wizyty. Czekamy na info.

reklama
A po porodzie nie będzie już itak wychodziła 2jka?
ja słyszałam że 2 to jest prawidłowo już dla kobiet. 1 mają praktycznie kobiety, które np nie współżyły
Mam pytanie, któraś z Was zastanawiała się nad kupnem detektora tętna płodu? Albo ma i jakiś model poleca, przyznam się, że oglądam kilka modeli i chce kupić, bo wizyty co 3 - 4 tygodnie działają bardzo stresująco 🤔
z tego co pamietam to chyba @MamaR wspominała o jakimś? Nie wiem czy dobrze zapamiętałam

Do góry