natala123456
Fanka BB :)
Dam, damDaj znać jak przebiegła ta wizyta.
Ciekawe jest to że różni lekarze mają różne podejście i różne kolejności wizyt![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam, damDaj znać jak przebiegła ta wizyta.
Ciekawe jest to że różni lekarze mają różne podejście i różne kolejności wizyt![]()
Nie martw się ! Wiem ze łatwo powiedzieć a gorzej zrealizować bo sama mam za 1,5 h prenatalne i jestem w stresieDam, damNajgorsze jest to ze właśnie wszystkie macie normalnie badanie prenatalne a ja najpierw co innego, ale to nic, bo my i tak musielismy wybrać się do genetyka, bo mamy zrobić kariotypy. Tylko ciekawe czy będziemy mogli to tam załatwić czy jednak kombinować z innej strony… ale przestała się już tym nakręcać bo zwariować by szło…
Odpowiem za siebie - nie lubię niespodzianek. Jak mogę wiedzieć co się dzieje wcześniej to wolę wiedziećKurde nie wiem jak tu edytować post a zapomniałam zapytać. Czy Wy wszystkie jestescie już w grupie ryzyka, że robicie te testy pappa itd? Bardzo mnie to dziwi bo zarówno przy 1 jak i przy 2 takie testy robiła garstka ciążówek.
Ja nie robię pappa tylko NIPT oraz USG prenatalne. Stwierdziłam, że będę spokojniejsza. Niby wiem, że są też inne choroby których nie da się wykryć w ciąży, jednak jeśli można się badać to czemu tego nie robić?Kurde nie wiem jak tu edytować post a zapomniałam zapytać. Czy Wy wszystkie jestescie już w grupie ryzyka, że robicie te testy pappa itd? Bardzo mnie to dziwi bo zarówno przy 1 jak i przy 2 takie testy robiła garstka ciążówek.
Ja nie jestem, ale moja ginekolog zleca to chyba w standardzie, myśle że podobnie będzie u pozostałych dziewczyn.Kurde nie wiem jak tu edytować post a zapomniałam zapytać. Czy Wy wszystkie jestescie już w grupie ryzyka, że robicie te testy pappa itd? Bardzo mnie to dziwi bo zarówno przy 1 jak i przy 2 takie testy robiła garstka ciążówek.
Ja też czuje 2 syna i najbardziej w tym kibicuje mi teść, bo u jego córki jest parka i takie koty dra ze sobą więc twierdzi, że dwóch chłopaków na pewno się dogadaU mnie wózek niebieski ;p ciekawe co się wykluje, dowiem się pewnie 7 wrześniajakoś w duszy liczę na drugiego syna, chociaż wszyscy kibicują mi córki