reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Dobra, ja bylam od początku, dolegliwosci mam nadal prawdziwe i pominelam watek prywatny, aleee cooo trolll? Kto, gdzie kiedy? Gadajcie. Ja jakas nieprzytomna
Była tu taka Natalia, ogólnie pojawiała się i znikała, zazwyczaj jej posty były baardzo depresyjne - że nie chce tego dziecka, że się boi przytyć, że nie ma nadziei na zdrowe dziecko, próbowała też jakoś radzić innym, wiele dziewczyn też okazało jej wsparcie i poświęciło czas. I to jak dziewczyny zaczęły już się sobie bardziej zwierzać. Okazało się, że jej historie brzmia podobnie do dziewczyny, która okazała się być zmyślona i była mężczyzna.

reklama
Była tu taka Natalia, ogólnie pojawiała się i znikała, zazwyczaj jej posty były baardzo depresyjne - że nie chce tego dziecka, że się boi przytyć, że nie ma nadziei na zdrowe dziecko, próbowała też jakoś radzić innym, wiele dziewczyn też okazało jej wsparcie i poświęciło czas. I to jak dziewczyny zaczęły już się sobie bardziej zwierzać. Okazało się, że jej historie brzmia podobnie do dziewczyny, która okazała się być zmyślona i była mężczyzna.
Aaaa kminie i pamiętam. Boze, a ja jej odpisywalam i uwierzylam. 🤦🤦🤦 Wstyd mi🤦 ale myslalam, ze moze naprawdę miala takie przeżycia 🤔

Wyszło jak wyszło ...
Nie ma sensu dziewczyny się denerwować.
Jeśli będą tylko chętne to otworzymy drugi wątek. Tylko poczekajmy jeszcze chwilę 🙂

Potem był wątek że nie ma kasy, że ja mąż nie chce nigdzie zabrać itp. A jak już niby jej kupił wakacje nie pamiętam chyba we Włoszech , to nie chciała jechać bo miała co ubrać i ciągle mówiła o tym, że nie chce się badać, że to dziecko będzie chore, że mąż chyba od niej odszedł jakieś takie masło maślane "mda na sukces istna" 🙂pamiętam że miałam wtedy etap emocjonalny nawet się popłakałam przy jednym jej poście 😂 ahh....

A tak z innego tematu, nie wiem czy Wy tak też macie, czy ja mam tylko taka ciążę, cały tydzień najpierw bolała mnie na noc głowa, aż spać nie mogłam - bo po prostu nie moglam położyć głowy do poduszki, 2 raz większy ból, ale przeszło i od razu coś nowego od soboty wszystko mnie swędziało, co pisałam jednym z postów i dziewczyny poleciły mi badania próby wątrobowe, od wczoraj przeszło, a dzisiaj co boli mnie brzuch z jednej strony mam takie jakby ktoś mnie co jakiś czas nie wiem jak to opisać, patykiem w brzuch szturchał, mój facet śmieje się 😂 już że mnie, że jak tam dalej pójdzie to do końca ciąży to w Googlach w wyszukiwarce dla mnie miejsca zabraknie, bo będę mieć już wszystko.... Nie wiem czy tylko ja taki fenomen jestem, czy którejś z Was się zdarzają takie emocje w ciąży 🙂

Dodam tylko, że przed ciążą chyba z 7 lat nie byłam u lekarza, bo nic mi nigdy nie było, a teraz co dzień to przygoda....

reklama
A tak z innego tematu, nie wiem czy Wy tak też macie, czy ja mam tylko taka ciążę, cały tydzień najpierw bolała mnie na noc głowa, aż spać nie mogłam - bo po prostu nie moglam położyć głowy do poduszki, 2 raz większy ból, ale przeszło i od razu coś nowego od soboty wszystko mnie swędziało, co pisałam jednym z postów i dziewczyny poleciły mi badania próby wątrobowe, od wczoraj przeszło, a dzisiaj co boli mnie brzuch z jednej strony mam takie jakby ktoś mnie co jakiś czas nie wiem jak to opisać, patykiem w brzuch szturchał, mój facet śmieje się 😂 już że mnie, że jak tam dalej pójdzie to do końca ciąży to w Googlach w wyszukiwarce dla mnie miejsca zabraknie, bo będę mieć już wszystko.... Nie wiem czy tylko ja taki fenomen jestem, czy którejś z Was się zdarzają takie emocje w ciąży 🙂
Swędzenie skóry też miałam :D ale przeszło. Bóle brzucha w dole czasem nadal mam, takie kłucia.

Do góry