reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
o tym nie pomyślałam! Ale jak badałam 2 tygodnie temu wszystko było ok

Wizytę z badaniami mam dopiero 23/24.. myślisz ze lepiej wymusić wcześniej?
Możesz sobie zbadać sama to Ok 20 zł kosztuje ja zanim dowiedziałam się o ciszy miałam 1,3 a tydzień później jak badałam betę już 4,0 i po miesiącu leków mam 0,04…
Więc wahania mogą się zdarzyć i to duże szczególnie w ciąży, ja bym zbadała i jak będzie niski wynik to kontaktowała się z lekarzem :)

Mnie dalej tak zoladek dokucza, ze juz jestem wściekła 😡 dodatkowo przeziębienie, maz pojechał w delegację wiec sama z maluchami🙈 mam dzis ogromny apetyt, a mam tak zawsze jak mam byc chora, dzien przed. Czyli moje przeziębienie nie przechodzi. Kicham ciągle. Mlody ciahle by mnie gryzl po cycach😏 od miesa ogólnie mnie odrzuca, sok z grejpfruta wylalam a słodkie niestety ciagle bym jadła. Nie wiem czy te zachcianki maja cos wspólnego z tym, kogo mam w brzuchu 🤪 pewnie nie 😅 ponarzekane 😂

Dziewczyny,
Może któraś ma z Was problemy z bezsennością w ciąży?

Ja już nawet nie potrafię iść na popołudniową drzemkę.. a nawet jak się uda a są nikłe szanse to noc mam z głowy.. zasnę ok 3/4.. jak nie idę na drzemkę zasypiam 1-2:30..
Bezsenność to może nie, ale pęcherz- ten mnie wyrywa z łóżka 4-5:razy w nocy😔

A jak sie robi? Ja nie umiem😅 i jeszcze ktos moze zarzucic wyprobowanym przepisem na paste z makreli. I inne pasty. Uwielbiam😋
Gotuję 4 jajka, rozgniatam je widelcem. Dodaje odrobinę soli i dużo pieprzu (bo uwielbiam 😆), łyżeczka musztardy i łyżka majonezu który można zastąpić skyrem albo jogurtem greckim. Wszystko mieszam i nakładam na chlebek.

reklama
Do góry