reklama
Helena!
Moderator
mam to samo, a zaraz po zjedzeniu mam mega mdłości :/ aż żyć się nie chceOj nie ja na gorzkie to w ogóle aż mnie wykręca na samą myśl, teraz mam tak że jestem głodna ale o czym nie pomyśle to nie mam na to ochoty :/ i chodzę glodna ale zaraz coś będę musiała w siebie wmusić
Karooola28
Fanka BB :)
Je na szzczescie bez mdłości, mdli mnie na myśl ze mam coś zjesc jak o tym pomyslemam to samo, a zaraz po zjedzeniu mam mega mdłości :/ aż żyć się nie chce
Wiec zjadłam dwie kromki z masłem
Helena!
Moderator
moje ulubione danie w tej ciąży, pieczywo z masłem, albo końcówki od pizzy.Je na szzczescie bez mdłości, mdli mnie na myśl ze mam coś zjesc jak o tym pomysle
Wiec zjadłam dwie kromki z masłem
Właśnie nie,dziś 10+3 a powinno być 10+5Ile maluch ma wzrostu? dalej ciąża trochę starsza niż z OM?
A dziś ma 3.46cm
spelnicmarzenie
ooo, to jak mi się ktoś pyta + mnie widzi to się zastanawia czy to było dobre pytanieA odnośnie objawów ciążowych, to też mi przeszły, jak powiedziałam, bo pytał jak się czuje, że czuję się za dobrze, to powiedział, że nie ma czegoś takiego w ciąży jak "czuć się za dobrze"
Dzisiaj żołądek daje mi tak popalić, ze szok.. a zjadłam tylko zupę na obiad i już mnie rozłożyło..
Czyli się wyrównało jednak. U mnie wczoraj 3,55 cm, tez oznaczone jako 10+3 (i taki był faktycznie dzień).Właśnie nie,dziś 10+3 a powinno być 10+5
A dziś ma 3.46cm
reklama
spelnicmarzenie
Dziewczyny, dzięki za rady! Pójdę na TSH jak najszybciej