reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Mi z imionami cały czas się zmienia 🙂 Dla dziewczynki może Łucja, Ewa, Anastazja, a dla chłopca Mikołaj, Zachary, sama nie wiem jeszcze 🙂 Na pewno nie chce dac imienia z topowej piatki bo mam popularne imie i wydaje mi się, że jest więcej minusów niż plusów takiej popularności.

A ja nie mam pojęcia 🤣
Dla córki mieliśmy wybrane jeszcze przed ślubem, synek sam sobie wybrał bo nie potrafiliśmy się zdecydować i jak jechałam w samochodzie to pytałam go jak chce mieć na imię i mówiłam różne imiona i tylko jak usłyszał Staś tak szalał w brzuchu że nie umiałam autem jechać 🤣

To może żeby rozładować trochę atmosferę badań i naszego strachu - jakie imiona Wam się podobają?
U nas to będzie ciężka przeprawa żeby coś wybrać 🙈
U mnie konflikt występuje na polu imię dla dziewczynki: ja chcę Ulę, mąż Ige. To mu powiedziałam, że będzie w domu się mówiło Igula. Nie był zachwycony. Płeć męska otrzyma imię Cezary

Dziewczyny wszystko ok :* maluch rośnie, serduszko bije, ale znowu nie powiedziała mi ile, powiedziała tylko tak: " serduszko ładnie bije '' kazala mi odstawić duphaston :( boje się że będę plamiła... mówiła, że nie ma potrzeby żebym go przyjmowala... dala mi skierowanie na krew, pilne: toksoplazmoza IgG,Igm mam zrobic w tym tygodniu, we wtorek teleporada zeby omowic wynik, a resztę mam zrobić za 3 tygodnie bo kolejna wizyta za miesiąc... eh dlugooooo. Tez takie wytyczne dostałyście odnośnie badan ?

Załączniki

• 20220809_104908.jpg
    20220809_104908.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Dziewczyny wszystko ok :* maluch rośnie, serduszko bije, ale znowu nie powiedziała mi ile, powiedziała tylko tak: " serduszko ładnie bije '' kazala mi odstawić duphaston :( boje się że będę plamiła... mówiła, że nie ma potrzeby żebym go przyjmowala... dala mi skierowanie na krew, pilne: toksoplazmoza IgG,Igm mam zrobic w tym tygodniu, we wtorek teleporada zeby omowic wynik, a resztę mam zrobić za 3 tygodnie bo kolejna wizyta za miesiąc... eh dlugooooo. Tez takie wytyczne dostałyście odnośnie badan ?
Nie dostałam nic do zrobienia pilnego.
Wszystkie wyniki badań mam przynieść na kolejną wizytę i tyle :)

Do góry