reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny a może napisze do doktorki /zasugeruje abym wykonała np w poniedziałek krzywa aby wynik był już na wizytę ? Czy nie uprzykrzac się

reklama
Wiecie co,wrócę ostatni raz do tematu obiecuje ,ale zastanawia mnie podejście lekarzy,wspominałam że znajoma chodzi do innego lekarza i jest tydzień do przodu odemnie i miała cukier 95 i on mówi norma to norma jest ok,no dobra i jak by tak nie przestrzegała jak ja....ja myślę,czytam dedukuje mierze cukier a ona sobie spokojnie żyje z takim samym cukrem 😁

Wiecie co,wrócę ostatni raz do tematu obiecuje ,ale zastanawia mnie podejście lekarzy,wspominałam że znajoma chodzi do innego lekarza i jest tydzień do przodu odemnie i miała cukier 95 i on mówi norma to norma jest ok,no dobra i jak by tak nie przestrzegała jak ja....ja myślę,czytam dedukuje mierze cukier a ona sobie spokojnie żyje z takim samym cukrem 😁
Mnie też to zastanawia czemu tacy lekarze mają w dupie oficjalne wytyczne i uprawiają swoją własną medycynę, chcąc być mądrzejszym od wielu ekspertów, którzy na podstawie badań stworzyli te wytyczne. Norma na czczo w ciąży jest do 92 mg i takie są oficjalne wytyczne. Zresztą zauważyłam, ze wielu lekarzy podchodzi bardzo lightowo do cukrzycy ciążowej.

Mnie też to zastanawia czemu tacy lekarze mają w dupie oficjalne wytyczne i uprawiają swoją własną medycynę, chcąc być mądrzejszym od wielu ekspertów, którzy na podstawie badań stworzyli te wytyczne. Norma na czczo w ciąży jest do 92 mg i takie są oficjalne wytyczne. Zresztą zauważyłam, ze wielu lekarzy podchodzi bardzo lightowo do cukrzycy ciążowej.
Mi mówiła,że do 95norma,ale niby do 92,dlatego cieszę się że moja reaguje od razu na to,tak samo jak na podwyższona tarczycę lekko .podoba mi się ,że reaguje ale bez takiej paniki .

Moja bratowa chodziła w ciąży prywatnie do faceta,ale taki był miły i fajny i sam jej mówił aby miała taniej to niech przychodzi do szpitala jak ma dyżur i większość badań też miała na NFZ.

reklama
Do góry