schatzi
Moderator
a nie dopytałaś lekarza o tą cystę? to chyba najrzetelniejsze źródło informacjiIle mam do nadrobienia !! ale zanim przeczytam wszystkie strony komentarzy chcialabym sie z wami podzielic moim updatem.
Wlasnie jestem po pierwszej wizycie u gonekologa i mam dopiero 6+1tc a myslalam ze juz grubo po 7tc No i nie dalo sie za wiele stwierdzic przez to Jednak zauwazyla cyste po drugiej stronie niz jest ulokowany zarodek. Wydaje mi sie ze 3mc temu na kontroli tez to widziala powinnam sie jakos bardziej oszczedzac ze wzgledu na ta cyste? Na co zwrocic wieksza uwage? Jakie objawy moga mnie zaniepokoic? Googlalam juz ten temat ale te internety to ze skrajnoaci w skrajnosc bede wdzieczna za wszystkie komentarze <3
jakie wspaniałe określenie - kalafior wręcz idealneOj tak Ja się śmieję, że mam kalafior zamiast mózgu. Jestem rozkojarzona, zapominam o wszystkim, gdzie nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Muszę ciągle robić notatki i wszystko zapisywać bo inaczej by było źle
przyznam się Wam szczerze, że ja też się trochę zamartwiam tym wszystkim. Ale z drugiej strony mam przyjaciółkę w połowie ciąży, wcale na siebie nie chucha i dmucha a dzisiaj po połówkowym napisała, że lekarz powiedział "dziecko idealne". Nie robiła nawet genetycznych, nic. Nawet dawki suplementów sobie zmniejsza, bo uważa, że to za dużo (nie mi oceniać, nie wtrącam się). I powiem Wam, że to co nam pisane i tak się wydarzy, a my nie mamy na to wpływu. Mimo najszczerszych chęci.
A ja cierpliwie czekam do poniedziałku do 16:40