Natalia1991991
Fanka BB :)
to chyba ja jestem jakaś wyjątkowa......Ten brak energii jest dobijający pamiętam jak kiedyś na nocce w ciąży zasypiałam na siedząco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba ja jestem jakaś wyjątkowa......Ten brak energii jest dobijający pamiętam jak kiedyś na nocce w ciąży zasypiałam na siedząco
Jeżeli masz energię, nic tylko się cieszyćto chyba ja jestem jakaś wyjątkowa......
ostatnio też tak było, mówili mi że to niemożliwe żeby nie mieć żadnych dolegliwoci typu mdłości, zmęczenie że coś będzie nie tak. i było. wolałabym w łazience zamieszkać....Jeżeli masz energię, nic tylko się cieszyć
Ale te objawy to naprawdę każda ma.inne. Moja koleżanka miała chyba tylko lekkie mdłości troszkę ok 10 tyg, a tak to latała nawet w 9 miesiącu mylą.okna, wieszała firmy itp ja i bez ciąży nie mam energii. Po prostu taka jestem. Natomiast ja się tylko boję, żeby mdłości się za tydzień, dwa w wymioty nie przerodziły.ostatnio też tak było, mówili mi że to niemożliwe żeby nie mieć żadnych dolegliwoci typu mdłości, zmęczenie że coś będzie nie tak. i było. wolałabym w łazience zamieszkać....
Nie piecze mnie, te zastrzyki powinno się dawać pod skórę i nie wypuszczać tego pęcherzyka powietrza tylko razem z nim wstrzyknac wszystko. W poprzedniej ciąży mi się siniaki robiły i momentami nie było gdzie wbić igły. Teraz póki co bez siniaków idzie ale dopiero dwa zrobiłamJa mam wizytę 7.07 bo później mój gin idzie na urlop i chce sprawdzić czy wszystko w porządku. I też mam zastrzyki z heparyny. Mam do Ciebie pytanie czy też Cię tak piecze po tym zastrzyku?
o mamo! Ja przynajmniej nie mam mdłości, ale sny faktycznie pojechane mam codziennieJa planuje iść 18 na wizytę.Jezeli lekarz nie wyjedzie na urlop. Jak bd tydzień później luz, jak dłużej pójdę do innego. Ale mam mdłości no i jeju śniło mi się, se dostałam okres i moja pierwsza młodzieńcza miłość
mnie jeden naparza okrutnie i mam brzuch spuchniety przez niego, ale ja mam delikatna hiperstymulacje po In vitro wiec nie jestem tutaj miarodajnaCzy Was też boli, ciągnie czy tam kłuje bardziej jeden jajnik? Ja czuję ogólnie oba i macicę, ale bardziej prawy.
Hej dziewczyny! Melduję się z bólem cycków i brzucha, ale bez plamien no i wahania nastroju przerastają mnie samą. Czytam że u Was wszystko ok do tej pory, bardzo mnie to cieszy! Na zdjęciu nasz towarzysz, piesek mojej przyjaciółki, ale w lasy jedzie zawsze z nami.