Tak, drogą lotniczą 25.11 miałam już wynik na platformieSzybkie tempo wysyłki mają. 19 pobranie, a 22 już w laboratorium
Dziękuję! oby wszystko było dobrze.
@natala123456 jesteś z Gdańska?
@Kasia.dobry , a Ty skąd?
reklama
ja robię farbkę i moja przyjaciółka kosmetyczka powiedziała, że w pierwszym trymestrze mi nie zrobi bo kolor może nie wyjść...Dziewczyny robicie hennę brwi? Ja zawsze robiłam laminację brwi i rzęs z farbką, ale w ciąży nie jest to wskazane. Podobno henna jest bezpieczna. Ja sobie obiecałam że z henną poczekam do drugiego trymestru, ale patrząc w lustro nie wyglądam za dobrze. (Jasna oprawa oczu). Muszę o siebie jakoś zadbać.
Ja biore euthyrox 3 lata i nigdy mnie po nim nie mdliłoJa też dziś zero mocy,a miałam dwa wyjazdy do miasta ,ale jakoś żyje.
Mam pytanie do osób które biorą eurytox? Czy jak to się nazywa dokładnie
Mdli mnie dziś i na wymioty bierze,może być z tego? Tydzień już mialam spokój z tym .
Pierwszy był chlopiec i tak czułam od początku ale niestety straciłam go w 20 tygodniu teraz bardzo chciałabym żeby był to chłopiec ale jakieś dziwne uczucie mam, że będzie jednak dziewczynka bo starania były również przed ovuAle fajnie. Ja czekam do 15 tygodnia. Masz jakieś przeczucie?
Chyba do 25 tygodnia jak dobrze pamiętamA ja mam pytanie. Czy to badanie Nifty trzeba zrobić do któregoś tygodnia? Czy nie ma to znaczenia kiedy oprócz tego, że po 10tc?
Dziewczyny bardzo sie cieszę z wszystkich pozytywnych wiadomości, oby tak dalej
Ja nie wiem jak Wy znajdujecie czas byc na bieżąco i się tak często udzielać , ja nadrabiam Was od rana
Pojutrze zaczynam 11 tydzień, nie wiem kiedy to zleciało.. A dla pocieszenia wszytskim dziewczynom, ktore sie fatalnie czują powiem, ze ja mialam to samo, jeden wielki kac,dołek. Ale juz od tygodnia jest calkiem dobrze nadal nie zjem wielu potraw, ale juz mnie tak nie mdli i nie jestem taka spiaca. Take moze i Wam wkrótce to minie
Milego wieczoru i dobrego samopoczucia
Ja nie wiem jak Wy znajdujecie czas byc na bieżąco i się tak często udzielać , ja nadrabiam Was od rana
Pojutrze zaczynam 11 tydzień, nie wiem kiedy to zleciało.. A dla pocieszenia wszytskim dziewczynom, ktore sie fatalnie czują powiem, ze ja mialam to samo, jeden wielki kac,dołek. Ale juz od tygodnia jest calkiem dobrze nadal nie zjem wielu potraw, ale juz mnie tak nie mdli i nie jestem taka spiaca. Take moze i Wam wkrótce to minie
Milego wieczoru i dobrego samopoczucia
Chattahoochee
Fanka BB :)
Ok, dzięki!Chyba do 25 tygodnia jak dobrze pamiętam
Ale super! Który u Ciebie tc?Dziewczyny, serce bije!!!!
Uśmiecham się cały czas
natala123456
Zdrówka życzę mnie dwa razy łapało przeziebienie. Bol gardła i takie osłabienie miałam. Piłam ten rosół z czosnkiem i później nawet chleb dodawałam. Dodatkowo zrobiłam sobie syrop z cebuli, miodu i czosnku. I łykałam go 2 razy dziennie. Teraz jak już mi lepiej to 1 raz. Moja kuzynka mówiła ze cała ciaze go brała i chyba dzięki niemu nie zachorowała. Także mam zamiar go pic także do końca.A mi temperatura wzrasta... było 37,1 teraz już 37,5 nie wiem czy to wpływ duphastonu, ale 37,5 to już raczej stan podgoraczkowy....
Wzięłam paracetamol i się położyłam, dodatkowo lep mi pęka..
@Lelum to Ty masz covida? Jak się czujesz?
Oo, jesteś z Gdańska?
niee, ale do Gdańska mam blisko więcej na wątku prywatnymSzybkie tempo wysyłki mają. 19 pobranie, a 22 już w laboratorium
Dziękuję! oby wszystko było dobrze.
@natala123456 jesteś z Gdańska?
@Kasia.dobry , a Ty skąd?
jej, bardzo współczuje. Mogę wiedzieć co się stało ze straciłaś ciaze w 20 tc? Z tego jak patrzyłam na wynik Nifty nie zauwazylam nic niepokojącego….Pierwszy był chlopiec i tak czułam od początku ale niestety straciłam go w 20 tygodniu teraz bardzo chciałabym żeby był to chłopiec ale jakieś dziwne uczucie mam, że będzie jednak dziewczynka bo starania były również przed ovu
reklama
Anitaaaa1993
natala123456 dziękuję:*